Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în casă”

În gala de sâmbătă, 30 ianuarie, în casa Mireasa au ieșit la iveală neînțelegeri între Mihai și Bianca, iar Ștefania, fosta iubită a lui Mihai, a fost acuzată că ar dori destrămarea cuplului.

Ștefania a fost acuzată că vrea să-i separe pe Bianca de Mihai

Antena 1

Ștefania a demontat acuzațiile potrivit cărora ea își dorește să îi separe pe fostul său iubit, Mihai, de Bianca. Ștefania a declarat că nu vrea să se întoarcă de unde a plecat și nu și-l dorește înapoi pe Mihai. De asemenea, Ștefania a mărturisit că are o părere bună despre Bianca.

Totuși, între Mihai și Bianca lucrurile nu stau prea bine.

Mihai și Bianca, șicane în casa Mireasa

Lui Mihai îi e teamă de începutul unei relații în casa Mireasa, dar Bianca nu este pe aceeași lungime de undă cu el. De aici au pornit șicanele între cei doi.

Nu au o relație declarată, însă toată lumea a observat apropierea între Bianca și Mihai de-a lungul competiției. Totuși, în ultima perioadă au existat șicane între cei doi.

O glumă între Bianca și Claudia l-a făcut pe Mihai să fie supărat și distant. De asemenea, nehotărârea lui Mihai o fece pe Bianca să fie foarte atentă la „detaliile care contează”

Mihai: „În primul rând cred că problema e la mine că nu am reușit până acum să încerc încă o relație aici. I-am explicat Biancăi puțin.

Întrebat de Simona Gheroghe dacă este sau nu pregătit pentru o relație, Mihai a mărturisit că ar vrea o relație cu Bianca, după ce ies din casă:

„Din nou, aici, după cum s-a terminat până acum. Am am amânat să ajungem afară”.

Ce spune Ștefania despre acuzațiile car ei se aduc

Bianca nu gândește același lucru:

„Nu știu dacă am discutat chiar atât de clar cum că nu ar fi pregătit să înceapă o nouă relație aici în casă”, a spus Bianca.

Mihai a ținut să precizeze că nu-și dorește o relație cu Bianca în casă, dar își dorește după terminarea competiției.

„Eu sunt pregătit, dar în acest mediu mi-ar fi frică de un eșec”

Ștefania a precizat că nu-și dorește să intervină în cuplu.

„Eu am o părere foarte bună despre Bianca. Cred că eșecurile sunt cauzate de Mihai, pentru că nu este un om hotărât”, a spus Bianca.

Cum a reacționat Mihai la revenirea Ștefaniei în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin. Bruneta a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a plecat cu treburi nerezolvate.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Ultimele știri