Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în casă”

În gala de sâmbătă, 30 ianuarie, în casa Mireasa au ieșit la iveală neînțelegeri între Mihai și Bianca, iar Ștefania, fosta iubită a lui Mihai, a fost acuzată că ar dori destrămarea cuplului.

Ștefania a fost acuzată că vrea să-i separe pe Bianca de Mihai Galerie
Ștefania a fost acuzată că vrea să-i separe pe Bianca de Mihai | Antena 1

Ștefania a demontat acuzațiile potrivit cărora ea își dorește să îi separe pe fostul său iubit, Mihai, de Bianca. Ștefania a declarat că nu vrea să se întoarcă de unde a plecat și nu și-l dorește înapoi pe Mihai. De asemenea, Ștefania a mărturisit că are o părere bună despre Bianca.

Totuși, între Mihai și Bianca lucrurile nu stau prea bine.

Mihai și Bianca, șicane în casa Mireasa

Lui Mihai îi e teamă de începutul unei relații în casa Mireasa, dar Bianca nu este pe aceeași lungime de undă cu el. De aici au pornit șicanele între cei doi.

Nu au o relație declarată, însă toată lumea a observat apropierea între Bianca și Mihai de-a lungul competiției. Totuși, în ultima perioadă au existat șicane între cei doi.

O glumă între Bianca și Claudia l-a făcut pe Mihai să fie supărat și distant. De asemenea, nehotărârea lui Mihai o fece pe Bianca să fie foarte atentă la „detaliile care contează”

Mihai: „În primul rând cred că problema e la mine că nu am reușit până acum să încerc încă o relație aici. I-am explicat Biancăi puțin.

Întrebat de Simona Gheroghe dacă este sau nu pregătit pentru o relație, Mihai a mărturisit că ar vrea o relație cu Bianca, după ce ies din casă:

„Din nou, aici, după cum s-a terminat până acum. Am am amânat să ajungem afară”.

Ce spune Ștefania despre acuzațiile car ei se aduc

Bianca nu gândește același lucru:

„Nu știu dacă am discutat chiar atât de clar cum că nu ar fi pregătit să înceapă o nouă relație aici în casă”, a spus Bianca.

Mihai a ținut să precizeze că nu-și dorește o relație cu Bianca în casă, dar își dorește după terminarea competiției.

„Eu sunt pregătit, dar în acest mediu mi-ar fi frică de un eșec”

Ștefania a precizat că nu-și dorește să intervină în cuplu.

„Eu am o părere foarte bună despre Bianca. Cred că eșecurile sunt cauzate de Mihai, pentru că nu este un om hotărât”, a spus Bianca.

Cum a reacționat Mihai la revenirea Ștefaniei în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin. Bruneta a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a plecat cu treburi nerezolvate.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce părere au cuplurile din casa Mireasa despre relațiile intime înainte de căsătorie... Mireasa 2020, sezon 2. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 30 ianuarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x