Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, deranjată de ce va face Mihai cu banii dacă va câștiga marele premiu

Ștefania a fost deranjată de răspunsul lui Mihai legat de întrebarea pe care Simona Gherghe a adresat-o cuplurilor săptămâna trecută.

Ștefani a avut ceva de spus după ce Mihai a declarat ce va face cu marele premiu Galerie
Ștefania a fost extrem de deranjată de afirmația lui Mihai legată de marele premiu | Antena 1

Ștefania a spus azi în emisiune că atunci când Mihai a afirmat că dacă va câștiga marele premiu îi va ajuta pe cei din jur. Concurenta a fost extrem de deranjată de această afirmație și a spus că binele nu trebuie strigat în gura mare.

Legat de cuplul dintre Bianca și Mihai, Ștefania aruncă din nou bomba. Acesta spune că în cuplul lor Mihai sigur va face marele pas către Bianca și că o va cere în căsătorie în emisiune, dar pentru ca relația lor să fie sudată trebuie să existe sentimente și din partea Biancăi.

Cât despre Bianca, Ștefania a spus că nu vrea să dea mai multe detalii pentru că nu vrea să o denigreze. Mihai și Bianca au privit-o atenți pe Ștefania, dar Mihai este singurul care i-a dat și explicații.

Acesta a declarat că este de acord cu părerea Ștefaniei în legătură cu premiul, dar a fost luat prin surprindere și nu știa ce să zică.

Ce vor face cuplurile cu premiul de 40 000 de euro

Cuplurile au fost luate la întrebări de Simona Gherghe. Pentru că marea finală se apropie cu pași repezi, concurenții au fost întrebați ce au de gând să facă cu banii.

Andreea și Alexandru au fost primii care au răspuns la întrebarea prezentatoarei. Cei doi nu își doresc să cumpere o casă, mai degrabă vor șă-și deschidă împreună o sală de fitness.

Bianca și Mihai vor să-și contruiască împreună o casă și anume la mare. Amândoi sunt de acord că la Constanța s-ar simți cel mai bine.

David a mai spus că se gândește să-și ajute și tatăl dacă intră în posesia marelui premiu. Doamna Mia a fost total nemulțumită de afirmația lui David și i-a reamintit că acesta i-a părăsit și nu merită niciun ban din partea fiului său.

Mădălina și Radu se gândesc să-și cumpere o casă împreună pentru că simt că au o stabilitatea mai mare așa. Cei doi au stabilit deja data nunții, care va avea loc anul viitor, dar se gândesc și să-și mărească familia și anume să aiba un copil împreună.

Andra și David se gândesc să-și cumpere o casă împreună dacă se vor căsători în casa Mireasa. Aceștia vor să-și remedieze și câteva dintre problemele de sănătate, dar nu îi uită nici pe cei dragi, dar nici de împrumuturile la bănci.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 6 februarie 2021... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai, lacrimi și tensiuni nespuse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x