Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, reacție după accidentul Biancăi

Ștefania a reintrat în casa Mireasa și este uimită de ce a găsit. 

Ștefania spune lucrurilor pe nume și are părerile ei Galerie
Ștefania a reintrat în casa Mireasa și este uimită de ce a găsit | Antena 1

Așa cum a făcut de când a intrat în competiție, Ștefania spune lucrurilor pe nume și are părerile ei, pe care nu ezită să le spună atunci când are ocazia. După ce Bianca a căzut pe scări și s-a lovit la spate, Ștefania a spus că nu a înțeles de ce s-au alarmat toți și că nu înțelege de ce Mihai trebuia să fie anunțat.

Aceasta crede că mulți concurenți din casă s-au schimbat și a dat și nume. A vorbit despre Mădălina și Claudia. Același lucru cred și Carina și Andra, mai ales în ceea ce o privește pe Mădălina. Cele trei au discutat deoparte și s-au cam ferit de ceillalți.

În urma discuțiilor din casă, Mădălina a luat atitudine și a decis să iasă de la bugetul comun.

Intrarea Ștefaniei în competiție este pusă la îndoială de Claudia. Aceasta crede că a reintrat pentru Mihai.

Ștefania a discutat cu Ștefan

Ștefania a adus informații de afară și i-a spus Claudiei că a discutat cu Ștefan despre ea. Potrivit Ștefaniei, Ștefan i-a spus că îi pare bine că a plecat din casa Mireasa, dar că îi este dor de Claudia.

Claudia nu crede în spusele Ștefaniei și mai mult decât atât, spune că aceasta este singura care s-a schimbat, ei toți cei din casă sunt la fel în ceea ce privește comportamentul.

Mireasa 2020, sezon 2. Încălcare de regulament în casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca i s-a destăinuit Mădălinei și a spus ce simte cu adevărat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x