Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Claudia, discuție aprinsă în pauza de publicitate: Ai făcut pe ispita atâtea luni la rând

Tensiunile dintre Ștefania și Claudia au escaladat după ce prima a întrebat-o pe fosta iubită a lui Ștefan dacă îi este dor de el.

Tensiunile dintre Ștefania și Claudia au escaladat

Antena 1

Inițial, Claudia a părut amuzată de această întrebare:”De unde ai scos-o pe asta? Cine ești, nu te cunosc.”.

Însă, după ce a văzut materialul cu momentul respectiv, și-a schimbat părerea. Astfel, în emisia live, mai vechile scântei dintre cele două s-au reaprins.

Citește și: Ștefan a intrat în direct pentru a-i trimite Claudiei un mesaj

”Nu a fost nicio glumă, a fost o simplă întrebare. Nu cred că am întrecut măsura cu nimic.”, a explicat Ștefania.

De cealaltă parte, Claudia a spus: ”Când ai plecat ce mi-ai spus? Când ai fost în casă ce ai spus când am avut ce am avut?! Acum crezi?! Ștefania ai venit de afară cu gânduri?”.

Claudia și Ștefania, dispută în timpul pauzei de publicitate

Ștefania a acuzat-o pe colega de competiție că vrea discuții cu ea.

”Doamne, tu crezi că eu sunt Claudia să vin să sparg cuplu sau să fac pe ispita? Nu ai despărțit, dar ai făcut pe ispita atâtea luni la rând. Hai să nu mai enumerăm bărbați. Eu nu am nevoie de nimic de la cineva din casă.”, a acuzat fosta iubită a lui Mihai.

Citește și: Radu a folosit amuleta pentru a îl salva pe David de la eliminare

Dar Ștefania nu s-a oprit aici. Tânăra a acuzat pe Claudia de falsitate: ”Ai rămas aceeași prefăcută. Ea era geloasă și când era Ștefan aici și îi zicea să nu mai vorbească cu mine. Dacă vine Ștefan, la o petrecere îl iei înapoi. Dacă m-ar fi acuzat o femeie dreaptă nu mi-ar fi părut rău, dar să mă acuze una ca tine... ferească Dumnezeu. Tu care ai fost pe colo, pe colo.”

Claudia a ascultat tot ce a spus concurenta fără să îi spună nimic. Cu toate acestea, a discutat despre afirmațiile Ștefaniei cu doamna Mia.

Citește și: Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 23 ianuarie 2021

”Diferența dintre mine și ea, cei 10 ani și cu încă 7 de acasă sunt mulți mai mulți decât au alții”, a concluzionat bruneta.

De ce a reintrat Ștefania în casa Mireasa

Ștefania a declarat, la reîntoarcerea în emisiune, că a revenit pentru că a lăsat niște lucruri neterminate.

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există", spunea Ștefania.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan a intrat în direct pentru a-i trimite Claudiei un mesaj... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale...
Ultimele știri
x