Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, prima îmbrățișare după revenirea ei în competiție

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin.

Ștefania a reintrat în casa Mireasa pentru a lămuri situația cu Mihai

Antena 1

Bruneta a reintrat în competiție și a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a spus că a plecat cu treburi nerezolvate și că a fost înțeleasă greșit, de aceea a dorit să vină înapoi în casa Mireasa.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Discuțiile au fost inevitabile după intrarea în casă a Ștefaniei. Atât băieții, cât și fetele au discutat, iar părerile au fost împărțite. David a fost cel care a dat de înțeles că Mihai abia așteaptă să stea mai mult în preajma ei: "Au lăsat ușile închise ca să fiarbă Mihai."

Ștefania și Mihai s-au luat în brațe și s-au întrebat la ureche despre ce simte fiecare în acest moment.

Bianca a spus că ea nu ar mai discuta un subiect ce este deja închis și că este deranjată de alegerea lui Mihai să iasă la o cafea cu Ștefania.

Ștefania a reintrat în casa Mireasa

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există."

Bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.