Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, prima îmbrățișare după revenirea ei în competiție

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin.

Ștefania și Mihai, prima îmbrățișare după revenirea ei în competiție Galerie
Ștefania a reintrat în casa Mireasa pentru a lămuri situația cu Mihai | Antena 1

Bruneta a reintrat în competiție și a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a spus că a plecat cu treburi nerezolvate și că a fost înțeleasă greșit, de aceea a dorit să vină înapoi în casa Mireasa.

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Discuțiile au fost inevitabile după intrarea în casă a Ștefaniei. Atât băieții, cât și fetele au discutat, iar părerile au fost împărțite. David a fost cel care a dat de înțeles că Mihai abia așteaptă să stea mai mult în preajma ei: "Au lăsat ușile închise ca să fiarbă Mihai."

Ștefania și Mihai s-au luat în brațe și s-au întrebat la ureche despre ce simte fiecare în acest moment.

Bianca a spus că ea nu ar mai discuta un subiect ce este deja închis și că este deranjată de alegerea lui Mihai să iasă la o cafea cu Ștefania.

Ștefania a reintrat în casa Mireasa

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există."

Bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, lucruri nespuse. Ce s-a întâmplat în emisia live... Mireasa 2020, sezon 2. Medicul a fost chemat de urgență în casa Mireasa pentru Bianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x