Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, ipostaza în care au fost surprinși în public. Ce fac ce doi în afara casei Mireasa

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, imaginile surprinse în public cu cei doi spun cu totul altceva!

Bianca și Mihai, ipostaza în care au fost surprinși în public. Ce fac ce doi în afara casei Mireasa

Facebook/ Minodora

După refuzul Biancăi de a se căsători cu Mihai s-au creat zeci de controverse, deși bruneta a declarat în nenumărate rânduri că a făcut ce a simțit că este cel mai bine în acel moment.

Mihai a ezitat și în cele din urmă a răspuns ”Da” când a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Bianca. De cealaltă parte, tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a se decide.

Ea a spus ”Nu”, în ciuda încurajărilor care veneau din platou. Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Ce spune Bianca despre relația cu Mihai. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi

La scurt timp după ce casa Mireasa și-a închis porțile, Bianca a simțit nevoia să lămurească situația care a avut loc în platoul emisiunii. Aceasta a făcut un Live pe contul său oficial de Facebook pentru a răspunde zecilor de mii de întrebări venite din partea fanilor, referitoare la posibila despărțire dintre ea și Mihai, dar și acuzațiilor care i se aduc.

Cum au fost surprinși Mihai și Bianca, în public

Bianca a declarat în fața a mii de urmăritori că între ea și Mihai legătura continuă și că nu este vorba de vreo pauză, dovadă sunt și fotografiile pe care le încarcă în mediul online. Mai mult, cei doi au făcut și un Live pe Facebook, împreună, pentru a demonstra că formează în continuare un cuplu, iar gurile rele nu îi afectează.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

În ultima postare făcută de Bianca, se poate observa că aceasta se află la masă alături de Mihai, dar și de alte două prietene, semn că își petrec timpul împreună, alături de persoane dragi.

❤️

Publicată de Bianca Diac pe Joi, 4 martie 2021

De ce Bianca nu i-a făcut o declarație de dragoste lui Mihai: "Eram mai falsă decât un om fals"

Spre deosebire de restul concurenților, în Finala Mireasa sezon 2, cei doi au preferat să-și facă promisiuni și nu declarații. O altă controversă la care Bianca a ales să dea explicații: "Am preferat să fac promisiune că dacă făceam declarație eram mai falsă decât un om fals. Promisiunea e mai grea decât datoria", a spus Bianca, în Live-ul pe care l-a făcut pe contul său oficial de Facebook.

Mireasa revine cu al treilea sezon la Antena 1. Show-ul începe sâmbătă, 6 martie, de la 13:45

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, revine la Antena 1 cu un nou sezon.

Astfel, începând din 6 martie, de la 13:45, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Mireasa va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe, care a mai completat: „Fiecare concurent a simţit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cumva fi gustul iubirii pentru noii concurenţi!”.

Citește și: Bianca refuză cererea în căsătorie a lui Mihai! Moment tensionat în emisiunea Mireasa

În cel de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1, 8 fete şi 6 băieţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, vor porni într-o aventură de zile mari.

Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii.

Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45, la Antena 1.

Ultimele știri