Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Viața l-a pus la grea încercare pe Ciprian. O poveste dureroasă l-a marcat pe viață

Ciprian a intrat în casa Mireasa în urmă cu o săptămâna, dar a pășit singur pragul competiției pentru că mama sa nu mai este în viață.

Ciprian a declarat că s-a sfătuit cu Dumnezeu atunci când a decis să intre în casa Mireasa
Ciprian, poveste de viață dramatică | Antena 1

Noul concurent a fost crescut de către bunică. Acum, la vârsta de 36 de ani, bărbatul a intrat în casa Mireasa pentru a cunoaște dragostea adevărată.

Simona Gherghe l-a invitat pe Ciprian în platoul Mireasa pentru a-i afla povestea sa de viață. Ciprian s-a deschis în fața mamelor și le-a spus acestora care a fost copilăria lui, cum s-a dezvoltat singur de-a lungul timpului.

Tatăl este cel care a avut grijă de Ciprian și de surorile lui, ajutat de către bunici.

Ciprian a declarat că s-a sfătuit cu Dumnezeu atunci când a decis să intre în casa Mireasa. Divinitatea l-a ajutat să ia această decizie, iar de mic de copil a găsit liniștea și puterea în lăcașurile de cult.

Ciprian și-a găsit liniștea la Biserică

Bărbatul a declarat la intrarea în casă că își dorește o femeie inteligentă, blajină și care să-i ofere liniștea de care are nevoie, iar acum a spus că i-ar plăcea să ca aceasta să fie și credincioasă.

El a fost cel care și-a găsit mama în casă, în pat, la doar 4 ani. Nu a a înțeles mult timp de ce i s-a întâmplat lui acest lucru. Pentru că o tragedie nu vine niciodată singură, tatăl acestuia și-a pierdut o mână la numai 2 luni de la tragedie, iar după toate acestea sora lui a ajuns într-un centru de plasament.

Ciprian este puternic, iar după 16 ani a reușit să o găsească. Află mai multe despre povestea lui din materialul video de mai jos:

Mireasa 2020, sezon 2. David și Radu și-au aruncat cuvinte grele de față cu toată lumea... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x