Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin a sunat-o pe Adelina, dar fata nu a răspuns. Care a fost mesajul lui de despărțire

Alin de la Mireasa sezon 3 a afirmat în emisia din 6 iulie 2021 că vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului. La doar câteva ore distanță, ajutat de staff-ul emisiunii, iubita sa a fost apelată.

colaj de iamgini cu alin si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin de la Mireasa sezon 3 a afirmat în emisia din 6 iulie 2021 că vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului | Antena 1

”A văzut în live și nu o să răspundă la telefon. Nu o să zică să fac ce vreau, o să zică: Renunți la tot?!”, a spus Alin într-o discuție cu ceilalți concurenți.

Și chiar asta s-a întâmplat. Adelina nu a răspuns la telefon, așa că Alin i-a transmis un mesaj prin intermediul camerei.

”Mi-am dorit să vorbesc cu Adelina, nu a răspuns. A dat ocupat. (...) Vreau doar să mă asigur că ești bine și că totul e în regulă. Îmi pare rău de toată situația creată. Cred că cel mai bine ar fi să ne despărțim. Nu am putut să mă apropii de tine și să te iubesc. Nu cred că aș ajunge niciodată să te iubesc așa cum meriți. Asta am vrut să-ți transmis. Îmi pare rău că nu ai răspuns și sper să fii bine în continuare.”, a fost o parte din mesajul lui Alin pentru Adelina.

După difuzarea materialului, Alin a explicat că nu a mai vrut să încerce afară o relație pentru că simte faptul că îi face mult rău Adelinei.

”Nu o să trăiesc cu regretul că nu am încercat”, a mai spus el.

De cealaltă parte, doamna Daniela crede faptul că Adelina și-a găsit pe altcineva și de aceea nu răspunde. Ea susține că a primit informații din afara casei care certifică acest lucru.

Ce l-a convins pe Alin să se despartă de Adelina

Hotărârea lui Alin a venit după ce, într-o discuție cu tânăra Cosmina, a spus că nu o iubește pe Adelina, fata cu care formează o relație de peste trei luni.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsește Liviu din emisiune

”Vreau să-mi calc pe cuvânt, să nu sufere. Să-i spun că nu o iubesc. Simt că nici afară nu merge cum trebuie. O fac pe ea să sufere, te fac și pe tine. (n.r. Cosmina) Noi nu facem cuplu, am spus. Mă simt un om rău că o fac să sufere. Că nu am putut să o iubesc e vina mea, nu a ei. Ideea e să nu-i mai fac rău.”, a spus Alin.

Zilele trecute, fiul doamnei Daniela afirma că vrea să-și țină promisiunea făcută Adelinei și să se cunoască în afara competiției. Chiar dacă în Gală, Romina insista să o sune pe fată și să vadă ce reacție are, Alin părea convins că nu este bine să facă asta.

”Mi s-ar părea lipsă de bun simț să mă sărut aici cu altcineva. E normal să mă simt bine cu Cosmina, am râs tot timpul cu ea. Cu Adelina am avut numai supărări”, explica Alin în emisiunea din 5 iulie.

Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsește Liviu din emisiune... Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Malvina a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x