Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin, cu gândul la promisiunea făcută Adelinei. De ce nu încearcă nimic cu Cosmina

Alin a discutat cu băieții despre Cosmina și actuala sa relația cu Adelina. Tânărul susține că vrea să-și țină promisiunea făcută iubitei și să încerce, în afara casei Mireasa sezon 3, să se cunoască.

colaj de imagini cu alin, adelina si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin a discutat cu băieții despre Cosmina și actuala sa relația cu Adelina | Antena 1

Cu toate acestea, băieții i-au atras atenția că alimentează discuțiile despre un eventual cuplu cu frumoasa Cosmina, despre care zic că este îndrăgostită de el.

”Ești în mare dubii, măi, Alin. Te gândești și să faci o relație cu Cosmina. O săptămână îți dau, o săruți”, i-a spus Marian.

Alin s-a amuzat, dar a recunoscut că a făcut mai multe greșeli față de iubita sa, care privește din fața micului ecran cum el se bucură constant de compania tinerei Cosmina.

Citește și: Alina crede că Maria e geloasă pe ea! ”Se vede cu ochiul liber că nu aveți încredere în voi!”

De cealaltă parte, Romina îl încurajează să vorbească cu Adelina. ”Nu pot să mă despart pe AntenaPlay”, a afirmat el.

Concurentul a afirmat că nu vrea să facă acest lucru, moment în care Romina i-a propus să o sune. ”Ia să vezi ce reacție are”, a adăugat ea.

Ce spune Cosmina despre o eventuală relație cu Alin

După ce a văzut materialul cu discuțiile despre ea și Alin, Cosmina a declarat că nu dorește să formeze un cuplu cu fiul doamnei Daniela.

”E o discuție pe care o tot aud prin casă, nu e nimic nou. Ideea este că am spus de 100.000 de ori că nu vom forma un cuplu. Și dacă s-ar termina relația aceea, nu vom face un cuplu. Nu mi se pare corect și moral. Afară, nu știu ce să spun. Dacă eram aici de la început, era altceva.”, a spus Cosmina.

Citește și: Bogdan şi Anamaria, o dragoste pusă la îndoială? Cei doi se tem de căsătorie?

”Mi s-ar părea lipsă de bun simț să mă sărut aici cu altcineva. E normal să mă simt bine cu Cosmina, am râs tot timpul cu ea. Cu Adelina am avut numai supărări”, a adăugat Alin.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, la testul sincerității. Ce a descoperit băiatul în telefonul ei... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, iubita lui Liviu, este geloasă pe Alina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x