Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina au sărbătorit logodna la hotel. S-au bucurat de o noapte împreună, departe de camere

Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 s-au logodit în urmă cu câteva zile. Cei doi au sărbătorit logodna la hotel, departe de camere.

colaj de imagini cu doamna daniela, alin si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 s-au logodit în urmă cu câteva zile. Cei doi au sărbătorit logodna la hotel, departe de camere | Antena 1

Cei doi au avut o căsuță superbă la dispoziție, unde au putut petrece timp împreună. Locația a fost pe placul celor doi, care au analizat fiecare colțișor.

”Intimitate nu avem aici, pare că se vede tot de afară”, a spus Alin. Soluția a venit de la Cosmina, care i-a arătat ca draperiile pot fi trase.

”Pare ca o căsuță din copac”, a descris el locația.

După ce au dormit împreună, Alin a așteptat-o pe Cosmina pe terasă. Băiatul a mutat special mobilierul pentru a crea un cadru romantic.

Cum au petrecut puteți urmări în materialul video atașat.

Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live

Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live din 27 iulie 2021. Cei doi au făcut marele pas, după ce Alexandra, sora băiatului, a trimis un inel.

Concurenții de la Mireasa sezon 3 au complotat pentru surpriza lui Alin. La rugămintea Simonei Gherghe, aceștia au mers să ia tortul de la susținători, însă în bucătărie se afla și buchetul enorm, de trandafiri albi, pe care băiatul îl pregătise pentru iubita sa.

După ce i-a dat florile de la susținători, Alin i-a înmânat buchetul și a sărutat-o pe Cosmina. După aceea, s-a așezat în genunchi și i-a cerut mâna. ”Vai, nu te cred”, i-a spus ea.

”Chiar dacă ne cunoștem de puțin timp, știi că îmi doresc foarte tare să fiu alături de tine pentru o perioadă lungă de timp, dacă nu pentru toată viața. Am început să țin mult la tine, într-o perioadă foarte scurtă. Am foarte mari emoții, respiră. Vrei să fii logodnica mea?”, i-a spus el emoționat.

Fata a acceptat și s-au sărutat cu foc. ”Doamne, nu ești normal, ești nebun. Și dacă era să mă aștept, nu mă așteptam să fie în emisiune.”, a spus Cosmina.

Sora lui Alin, cea care i-a susținut încă de la început, a sunat în emisia live și i-a felicitat pe tinerii logodiți

Mireasa 2021, sezon 3. Fetele au fost la proba pentru rochia de mireasă. Ce ținute au ales pentru Finală... Mireasa 2021, sezon 3. Ce a decis Alina în privința participării la sezonul 4 al show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x