Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan. Ce a deranjat-o cel mai tare

Bogdan simte că trage singur la cârma unei posibile relații, în timp ce Alina așteptă să fie cea cucerită. De celalată parte, Alina simte că Bogdan nu îi oferăa deloc atenție. Care a fost picătura care a umplut paharul.

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan. Ce a deranjat-o cel mai tare Galerie
Alina și Bogdan

Alina a plâns în brațele mamelor din cauza că s-a simțit ignorată de Bogdan. Aceasta afirmă că el s-a plimbat de prea multe ori pe lângă ea și nu i-a acordat atenția meritată. A venit să o salute doar o dată, deși era fix în ochii lui mereu.

Concurenta consideră că el nu mai este interesat de ea și nu știe cum să procedeze în privința acestei situații.

Mamele au consolat-o și i-au dat un sfat prețios: "Ai răbdare!". Deși avea două brațe primitoare și sfaturi numai bune de luat în seamă,a ceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

După ce au văzut materialul, cei doi și-au aruncat câteva priviri reci. Momentul care a deranjat-o cel mai tare pe Alina a fost spre finalul serii: "A plecat la finalul serii fără să mă salute și nu mi se pare normal".

Bogdan nu a rămas indiferent la acuzația Alinei și i-a replicat tăios: "Alina, niciodată n-ai venit să mă cauți prin casă". Ambii se ignoră reciproc, deși vor să se apropie unul de altul.

"Ți-am zis că nu sunt genul", îi spune Alina.

Simona Gherghe a sfătuit-o pe Alina să mai lase câte puțin de la ea: "Lasă orgoliul ăla!". Moderatoare emisiunii le-a zis celor doi că sunt prea orgolioși, lucru pe care trebuie să îl schimbe pentru a putea realiza ceva frumos împreună.

Bogdan și-a dorit ca Alina să reintre în competiția Mireasa

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

După ce a citit scrisoarea, Alina a spus că nu se aștepta: ”Am văzut că zilele acestea a vorbit de mine prin casă, dar nu mă așteptam să-mi trimită o scrisoare. E surprinzător, dar plăcut. Să se gândească mai bine la deciziile lui și din partea mea e același lucru. Aș vrea să-l văd, să ne cunoaștem mai bine”.

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație la Mireasa. Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat, dar a fost salvat... Mireasa 2021, sezon 3. Alin s-a despărțit de Adelina. Decizia a lovit-o ca un fulger pe concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x