Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu, discuție despre sfârșitul unei iubiri netrăite. Fata crede că este gelos pe Emil

Alina și Radu au discutat despre eșecul unei posibile relații a lor. În urma conversației purtate pe terasa casei Mireasa sezon 3, fata a rămas cu impresia că Radu este gelos pe Emil.

Alina și Radu au discutat despre eșecul unei posibile relații a lor

Antena 1

Alina și Radu se aflau pe terasă când băiatul i-a reproșat că nu-l mai bagă în seamă de când Emil a intrat în competiția matrimonială Mireasa sezon 3.

”Sunt cu moralul la pământ, nici pe partea healthy nu sunt ok. Am rămas prieten cu toți, chiar dacă m-ai supărat cu o chestie. Ai zis ceva și ai făcut altceva. Ai zis că dacă intră un băiat, nu mă interesează și nu m-ai băgat în seamă. De ce ai rupt legătura cu mine? Nu ți-am făcut nimic. Nu pot să stau așa, că ard gazul degeaba. Eu nu sunt Ionuț. Du-te, poate câștigați un date de neuitat.”, a afirmat Radu.

Alina i-a replicat că și-a îndreptat atenția spre noile fete de îndată ce acestea au intrat în show, motiv pentru care s-a îndepărtat.

”Poate ai fost tu cel care după ce au intrat fetele, ai zis ”bye-bye, Alina”. Nu înțeleg care erau așteptările tale.”, a zis ea după ce Radu i-a spus că nu avea așteptări, ci că este vorba despre respect. Imediat după acest schimb de replici, el s-a ridicat și a plecat.

La scurt timp, Alina i-a povestit lui Emil ce a discutat cu Radu, moment în care noul concurent a spus că băiatul nu ar suporta competiția.

”L-am văzut un pic supărat după intrarea mea.”, a mai adăugat Emil în emisia live, după difuzarea materialului.

”Ca să clarific situația, pe mine nu mă interesează, puteau să intre 10 băieți pentru Alina. E vorba de respect. Sunt în depresie după Alina, sunt fiert”, a spus ironic Radu.

Radu și Bogdan, discuție despre Alina

Radu și Bogdan de la Mireasa sezon 3 au avut o discuție despre Alina, fata pe care ambii nu au considerat-o potrivită pentru o relație.

”Du-te, fata mea, lasă-mă în pace. Tot eu las de la mine, tot tu faci figuri? Ce urât ar fi să plece Adelina, Alin sau eu. A căzut în ochii mei, fiecare chestie pentru care m-am supărat, mi-a întors-o să fiu eu vinovat.

”Dificilă rău femeia. S-a obișnuit atâția ani singură”, a zis Bogdan și Radu l-a contrazic. ”Eu nu cred în asta. Ești fată mare și ai tatuaje pe tot corpul, ai fost peste tot? E un joc de afară. Eu nu înțeleg de ce a vrut să intervină în relația ta cu Ana, de ce a vrut să te întoarcă.”, a zis băiatul.

”Am văzut eu niște chestii de-a lungul experienței mele de aici”, a spus Radu după difuzarea materialului. Alina s-a arătat deranjată de afirmația lui, care consideră că nu are cum să-și spună părerea despre acest lucru doar prin prisma comportamentului ei din cauza emisiunii.

”Judeci prea repede. Ce legătură are că am tatuaje?”, i-a zis ea.

Radu a decis să nu o mai cunoască pe Alina după ce tânăra a creat un conflict în casa Mireasa când a decis să nu doarmă în casa băieților.

Ultimele știri