Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu, discuție despre sfârșitul unei iubiri netrăite. Fata crede că este gelos pe Emil

Alina și Radu au discutat despre eșecul unei posibile relații a lor. În urma conversației purtate pe terasa casei Mireasa sezon 3, fata a rămas cu impresia că Radu este gelos pe Emil.

colaj de imagini cu alina si radu de la mireasa sezon 3 Galerie
Alina și Radu au discutat despre eșecul unei posibile relații a lor | Antena 1

Alina și Radu se aflau pe terasă când băiatul i-a reproșat că nu-l mai bagă în seamă de când Emil a intrat în competiția matrimonială Mireasa sezon 3.

”Sunt cu moralul la pământ, nici pe partea healthy nu sunt ok. Am rămas prieten cu toți, chiar dacă m-ai supărat cu o chestie. Ai zis ceva și ai făcut altceva. Ai zis că dacă intră un băiat, nu mă interesează și nu m-ai băgat în seamă. De ce ai rupt legătura cu mine? Nu ți-am făcut nimic. Nu pot să stau așa, că ard gazul degeaba. Eu nu sunt Ionuț. Du-te, poate câștigați un date de neuitat.”, a afirmat Radu.

Alina i-a replicat că și-a îndreptat atenția spre noile fete de îndată ce acestea au intrat în show, motiv pentru care s-a îndepărtat.

”Poate ai fost tu cel care după ce au intrat fetele, ai zis ”bye-bye, Alina”. Nu înțeleg care erau așteptările tale.”, a zis ea după ce Radu i-a spus că nu avea așteptări, ci că este vorba despre respect. Imediat după acest schimb de replici, el s-a ridicat și a plecat.

La scurt timp, Alina i-a povestit lui Emil ce a discutat cu Radu, moment în care noul concurent a spus că băiatul nu ar suporta competiția.

”L-am văzut un pic supărat după intrarea mea.”, a mai adăugat Emil în emisia live, după difuzarea materialului.

”Ca să clarific situația, pe mine nu mă interesează, puteau să intre 10 băieți pentru Alina. E vorba de respect. Sunt în depresie după Alina, sunt fiert”, a spus ironic Radu.

Radu și Bogdan, discuție despre Alina

Radu și Bogdan de la Mireasa sezon 3 au avut o discuție despre Alina, fata pe care ambii nu au considerat-o potrivită pentru o relație.

”Du-te, fata mea, lasă-mă în pace. Tot eu las de la mine, tot tu faci figuri? Ce urât ar fi să plece Adelina, Alin sau eu. A căzut în ochii mei, fiecare chestie pentru care m-am supărat, mi-a întors-o să fiu eu vinovat.

”Dificilă rău femeia. S-a obișnuit atâția ani singură”, a zis Bogdan și Radu l-a contrazic. ”Eu nu cred în asta. Ești fată mare și ai tatuaje pe tot corpul, ai fost peste tot? E un joc de afară. Eu nu înțeleg de ce a vrut să intervină în relația ta cu Ana, de ce a vrut să te întoarcă.”, a zis băiatul.

”Am văzut eu niște chestii de-a lungul experienței mele de aici”, a spus Radu după difuzarea materialului. Alina s-a arătat deranjată de afirmația lui, care consideră că nu are cum să-și spună părerea despre acest lucru doar prin prisma comportamentului ei din cauza emisiunii.

”Judeci prea repede. Ce legătură are că am tatuaje?”, i-a zis ea.

Radu a decis să nu o mai cunoască pe Alina după ce tânăra a creat un conflict în casa Mireasa când a decis să nu doarmă în casa băieților.

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, declarație de dragoste pentru Romina. Ce a spus de față cu toată lumea... Mireasa 2021, sezon 3. Alina a primit o scrisoare ce i se adresa lui Alin. Ce vești au venit de afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x