Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a plâns

Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă.

Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă

Antena 1

Totul a început înaintea petrecerii cu tematică populară, la care toți concurenți au trebuit să poarte costume tradiționale. Andreea, care nu se simțea tocmai bine, a ales să poarte ia cu o pereche de blugi negri, cu tăieturi.

Pentru a o încadra în ținută, fata a legat piesa vestimentara în talie. Acest lucru nu a fost pe placul doamnei Malvina, care i-a spus că-și bate joc de ie.

Pe urmă, după ce Andreea i-a făcut pe plac, mătușa lui Marian, care nici ea nu avea o stare de sănătate excelentă, i-a atras atenția că nu și-a aranjat părul corespunzător. Și de această dată, concurenta i-a făcut pe plac. Și-a prins părul în două codițe, iar în timp ce-l aranja a ajuns lângă decorul organizat de staff unde erau și câteva găini.

Atunci, doamna Malvina i-a zis că ”sperie animalele”, moment în care iubita lui Marina i-a atras atenția asupra faptului că nu-i convine nimic din ceea ce ea face.

Andreea a început să plângă

După ce băieții au intrat în casa fetelor, Andreea și Marian s-au retras în livingul tinerilor, acolo unde au început să se tachineze. La un moment dat, doamna Malvina a apărut în peisaj și i-a îndemnat să participe la activități pentru a nu scădea în sondaje.

Andreea i-a replicat că nu este interesată de voturi și că preferă să fie reală, însă la scurt timp a cedat și a plâns.

Aflată pe terasă, ea a fost consolată de Izabela și Andreea. La vederea materialului, Marian a afirmat că e normal să existe neînțelegeri și că va oferi un răspuns abia după ce va analiza lucrurile.

De pe canapeaua mamelor, doamna Ioana a spus că Andreea e schimbată și că situația lor este similară celei dintre Alin și Adelina. Nu a oferit, însă, și argumente deși iubita lui Marian a rugat-o să facă acest lucru.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Ultimele știri