Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian, neînțelegeri din cauza viciilor: Nu-mi place cum vorbești

Andreea și Marian de la Mireasa sezon 3 s-au certat din cauza fumatului. Băiatul s-a arătat deranjat de faptul că iubita sa petrece mult timp pe terasă.

colaj de imagini cu andreea si marian cand se cearta Galerie
Andreea și Marian de la Mireasa sezon 3 s-au certat din cauza fumatului. Băiatul s-a arătat deranjat de faptul că iubita sa petrece mult timp pe terasă | Antena 1

Cearta a început în timpul emisiunii live, când Andreea a vrut să meargă pe terasă și să fumeze. Marian s-a arătat deranjat și nu a ezitat să arate acest lucru.

Pe iubita sa a supărat-o tonul ales și i-a atras atenția asupra acestui lucru.

”Nu-mi place cum vorbești cu mine când ești supărat”, i-a reproșat Andreea.

Fata a încercat să-l îmbuneze și să-l facă să înțeleagă că preferă să afle din timp tot ce-l deranjează pentru a evita conflictele. Marian a menționat că nu mai există alte lucruri și că tonul folosit nu detonă supărarea, ci așa vorbește el.

”E vorba de o chestie care s-a repetat de mai multe ori. Te iubesc mult. Am chestii care mă supără câteodată, dar asta nu schimbă cu nimic. Am avut o pasă proastă. Tu ești mai bună ca mine, mai perfectă, mai diplomată. Știu că te-am supărat, nu vreau să fim supărați reciproc.”, a explicat Marian.

Nepotul doamnei Malvina a mai adăugat în emisiunea live că și-ar dori doar ca Andreea să petreacă mai mult timp cu el.

”Era chestia că mergeam afară, direct își amintea și mergea acolo. Dacă spuneam ceva, îmi zicea să tac.”, a spus băiatul.

Tatăl lui Marian, încântat de Andreea

Luna trecută, tatăl lui Marian l-a vizitat pe tânăr și a cunoscut-o pe Andreea. Emoția întâlnirii a fost palpabilă.

Concurentul a fost încântat să-l revadă, mai ales că era dezamăgit de faptul că la el nu a venit nimeni. ”Mă simt de parcă sunt la spital și nu mă vizitează nimei”, i-a mărturisit el Andreei.

Marian l-a tras de limbă pe tatăl său, de la care a vrut să știe ce părere are despre aleasa lui. Acesta i-a făcut pe plac și i-a răspuns că o îndrăgește pe Andreea.

Tânărul a insistat că o place mult pe șatenă: ”Să-ți spun un secret: Cred că mă însor”. Domnul Pavel a susținut că este și timpul: ”Ai 26 de ani”.

La scurt timp, Andreea a ieșit pe terasă. Vizibil emoționată, concurenta nu a știut cum să reacționeze când l-a zărit pe tatăl iubitului ei. Fâstâcindu-se, fata s-a apropiat de Marian, care s-a ridicat să facă prezentările.

Mireasa 2021, sezon 3. Alina a primit o scrisoare ce i se adresa lui Alin. Ce vești au venit de afară... Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina a crescut fără tatăl său, lucru care îi afectează relațiile amoroase, conform ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x