Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a aflat părerea familiei despre relația sa cu Izabela

Blaze de la Mireasa sezon 3 a discutat cu părinții săi despre relația cu Izabela. Băiatul s-a lovit de reticența familiei legate de o eventuală căsătorie a lor.

colaj de imagini cu blaze si izabela de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze de la Mireasa sezon 3 a discutat cu părinții săi despre relația cu Izabela. Băiatul s-a lovit de reticența familiei legate de o eventuală căsătorie a lor | Antena 1

”Tatăl meu a zis că este mândru de mine, de comportament, de tot ce am făcut. A zis că trebuie să am răbdare că avem timp, am timp. Că trebuie să am răbdare, să ne cunoaștem afară.”, a spus Blaze despre ce a vorbit cu tatăl său.

Nici sora sa nu l-a sfătuit să se căsătorească în competiție și mama tânărului încă speră ca Blaze să se întoarcă în Nigeria.

”Tata a fost mai ok, dar mama a fost direct... A zis că este tristă, mi-a zis că trebuie să aștept pentru că nu înțelege nimic, deși se uită. A zis că nu trebuie să mă însor aici, să aștept să ieșim. Sora a zis fix ce a zis mama mea. I-am zis, la fel, că eu respect orice decizie a familiei pentru că sunt acum așa pentru că am crescut bine. Le-am zis că cea mai bună decizie e ce vreau. Dacă decizia nu o să fie corectă, o să fie a mea. După emisiune aș vrea să merg acasă și am vrut cu Iza, dar ea a zis că e mai bine să merg singur. Părinții au o problemă pentru că este vorba despre o fata care are o cultură diferită. Oamenii din Africa cred că restul oamenilor nu stau într-o relație. Eu nu cred asta. Tata speră să mă întorc.”, a explicat Blaze.

Izabela a mărturisit că o doare să audă aceste lucruri.

”Nu am nicio părere. Respect ce spun, cumva înțeleg. Nici tata nu era inițial de acord cu Blaze. Apoi a văzut cum se comportă și a ajuns să-l iubească. Mă doare puțin, nu spun nu.”, a spus și Izabela.

Cine este Blaze de la Mireasa sezon 3

Numele real al lui Gp Blaze este Godspower Morris Okpata. Tânătul s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Blaze își dorește să devină actor și acesta este motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube.

El se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie... Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Liviu "s-au jucat" cu lovituri, Andreea a aruncat vorbe dure înspre Liviu: Pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x