Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela, discuție tensionată după ce fata și-a încălcat promisiunea

Blaze și Izabela au avut un schimb de replici cum rar s-a întâmplat între ei, în timpul celor trei luni de zile de când sunt în competiția Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu blaze si izabela de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze și Izabela au avut un schimb de replici cum rar s-a întâmplat între ei, în timpul celor trei luni de zile de când sunt în competiția Mireasa sezon 3 | Antena 1

Izabela s-a supărat că Blaze a lăsat-o singură în cameră, motiv pentru care a mers și a fumat. În acest fel, a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o iubitului ei.

Ba mai mult, tânărul a ales să țină și el același ”regim” pentru a o susține pe femeia iubită. După ce a fost să fumeze pe terasă, ea s-a întors în bucătărie, unde i-a cerut iertare lui Blaze.

El nu a realizat inițial ce a făcut Izabela, însă imediat ce a aflat, nu a putut să-și ascundă tristețea.

”Nu știu de ce ești supărată. Nu te-am lăsat singură. Nu știu ce ai cu mine, nu am făcut nimic. Nu ești nebună, zi ce ai făcut. Acum mă lași singur aici?”, a spus Blaze.

El s-a dus după ea și tânăra i-a făcut o mărturisire: ”Am fumat pentru că eram nervoasă. Da, știu, ești dezamăgit de mine. Cred că ar trebui să rămâi tu aici Blaze, să găsești o persoană care nu te dezamăgește, care nu e bolnavă. Ți-am mai spus că eu nu te merit. Eu nu am crezut că țigara îți face rău.”

”Nu este vorba despre asta, e despre cuvânt. Eu nu sunt dezamăgit.”, a spus și Blaze.

Ce probleme de sănătate are Izabela de la Mireasa sezon 3

Târziu în noapte, Izabela a făcut două crize de epilepsie una mai ușoară, alta mai puternică, iar ceea ce s-a întâmplat le-a speriat groaznic pe fete. Un echipaj de urgență a ajuns în casa Mireasa pentru a-i acorda primul ajutor.

Imaginile cu puternic impact emoțional au fost blurate pentru a nu o arăta pe Izabela în timpul crizelor. Fetele au asistat speriate și au încercat să o ajute așa cum au știut, însă fata nu dădea niciun răspuns.

Medicii au fost chemați și a doua zi dis-de-dimineață pentru că starea brunetei se înrăutățise. După ce s-a întors de la spital, Izabela a spus că i-a fost descoperit un menangiom. Concurenta crede că aceste crize din cauza acestei afecțiuni.

Mireasa 2021, sezon 3. Radu și apariția Claudiei Pavel au creat gelozii în cuplul Maria- Liviu... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, declarație de dragoste pentru Romina. Ce a spus de față cu toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x