Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a spus Costinela despre Ionuț și relația lor, după eliminare. Fata a rămas cu un gust amar

Costinela a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 12 iunie 2021, după ce Anamaria a fost salvată de către votul telespectatorilor.

colaj de imagini cu costinela, romina, alina de la mireasa Galerie
Costinela a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 12 iunie 2021, după ce Ana Maria a fost salvată de către votul telespectatorilor | Antena 1

La testimoniale, Costinela a vorbit despre Ionuț și lipsa de respect pe care a simțit-o după ce acesta s-a reorientat către Romina, noua concurentă de la Mireasa sezon 3.

”Știam în ce mă bag, nu am avut acel click de la început cu Ionuț. Dacă nu venea fata cea nouă, mă lămuream. Nu-mi doresc oameni de genul acesta lângă mine. Îmi pare rău de doamna Mari, mi-a fost ca o mamă. E o persoană reală, sinceră, nu văd pe chipul ei anumite chestii. Nu joacă niciun rol. Aveam nevoie de această experiență.”, a spus Costinela.

”Orice mamă de băiat ar fi mândră să-i fi noră.”, i-a transmis doamna Mari la plecare.

Se pare că tânăra nu și-a schimbat părerea după ce Ionuț și Romina au format un cuplu. După ce concurenții s-au declarat o pereche, ea a afirmat că lucrurile între cei doi s-au întâmplat repede. Un alt lucru pe care l-a spus în emisia live este că deși a simțit că Ionuț nu a respectat-o și că ea nu ar fi procedat niciodată așa.

Costinela s-a despărțit, de două ori, de Ionuț

Prima dată când tânara Costinela a decis să se despartă de Ionuț a fost după escapada lor la mare, unde fata și-ar fi dat seama că nu au un viitor.

La doar câteva zile distanță, concurenta a realizat că Ionuț nu este bărbatul hotărât pe care îl dorește lângă ea. După ce au intrat fetele noi în casă, Costinela a observat că Ionuț este din ce în ce mai atent cu Romina.

Cei doi au avut câteva discuții în contradictoriu, iar dacă Ionuț a încercat-o să o convingă pe concurentă că relația lor este abia la început, dar merită consolidată. Cu toate acestea, Costinela a decis să pună punct.

La scurt timp, Ionuț a mers la o întâlnire cu Romina și i-a dus un buchet de flori, lucru care a dat-o pe spate pe tânără.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv... Mireasa 2021, sezon 3. De ce nu s-a bucurat Bogdan când a aflat că Anamaria nu a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x