Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 20 martie 2021

Ediția de pe 20 martie 2021 a fost prima Gală cu eliminare din sezonul al treilea al show-ului matrimonial Mireasa.

Colaj cu fetele de la Mireasa Galerie
Cine a fost fata eliminată în Gala 3 | Antena 1

După două săptămâni petrecute în casa Mireasa a venit și prima gală eliminatorie din acest sezon, moment primit cu tristețe de băieții care consideră că nu au avut suficient de mult timp pentru a le cunoaște pe toate fetele.

Totuși, băieții au avut o opinie în ceea ce privește fata alături de care nu s-ar vedea într-o relație, iar cei mai mulți au spus că având în vedere că Deea are 32 de ani, nu s-ar vedea formând un cuplu cu ea.

Mamele au decis ce fată să plece din show-ul matrimonial Mireasa

Totuși, mamele au fost cele care au decis ce fată părăsește competiția, iar acestea nu au avut voie să se consulte între ele.

Așadar, fiecare mamă și-a prezentat părerea prin vot.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au făcut jocul alegerii și au spus cu ce fată își doresc o întâlnire

Înainte ca Simona Gherghe să spună „stop vot” a avut loc un concurs de dans jurizat de Andreea Bălan.

Fetele au câștigat concursul de dans, făcând o coregrafie pe piesa „Moșule, ce tânăr ești”, iar acestea au fost puse în situația de a-și alege o protejată. Fiecare fată a ales o colegă pe care să o protejeze. În final fiecare fată a obținut câte un vot de la una dintre colege, cu excepția Andreei care a primit două voturi, ceea ce a însemnat că Andreea a fost aleasă protejata fetelor: „Echipa fetelor a decis să o protejeze pe Andreea. Orice s-ar întâmpla la nominalizare tu ești protejată, Andreea”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe le-a sfătuit pe mame să o nominalizeze pe fata despre care nu cred că se potrivește cu băiatul lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3, Gala 20.03. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Deea a fost eliminată din competiția Mireasa

Doamna Mari a nominalizat-o pe Deea. Doamna Vctoria a nominalizat-o tot pe Deea. Doamna Ioana a spus că vrea ca acasă să plece Adelina. Doamna Daniela a nominalizat-o pe Ana Maria. Doamna Malvina a nominalizat-o pe Costinela.

Deea a fost prima fată eliminată din competiție, aceasta fiind nominalizată de doamna Mari, cea care a fost votată „Mama Săptămânii”.

Povestea de viață a Deei Constantinescu

Deea caută un bărbat în care să aibă încredere , care să o sprijine. Tânăra caută iubire pură și dorește ca viitorul ei partener nu trebuie să caute interese materiale. Spre surprinderea tuturor, Deea are o soră geamănă care nu îi seamănă însă deloc. Despre familia ei spune cu mare mândrie că este modestă și să iubirea primează în relațiile dintre ei.

Se consideră un om foarte bun, nu e genul care să fie răutăciosă, e sociabilă. I se pare că cel mai mare defect al ei e că e prea bună. S-a uitat în urmă și a văzut că a avut de pierdut în trecut din cauza asta, mai ales cu bărbații.

Viitorul soț/iubit trebuie să fie respectuos, să fie implicat, să fie înțelegător, să aibă un job în care să câștige mai mult decât ea, pentru că soțul trebuie să fie stâlpul familie.

Chiar dacă parcursul ei în competiția Mireasa s-a încheiat, Deea este convinsă că va reuși să-și găsească sufletul pereche.

Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au făcut jocul alegerii și au spus cu ce fată își doresc o întâlnire... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea Bălan, dezvăluiri despre noua relație. Ce a recunoscut la show-ul matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x