Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct

Înainte de plecare lui Ruxi, Maria a rugat-o să afle informații despre familia ei și despre Maria din afara casei.

Colaj cu Liviu, Maria și Ruxi, la Mireasa Galerie
Ruxi a intrat în direct prin telefon pentru a face dezvăluiri | Antena 1

Ruxi a fost eliminată în Gala din 8 mai, după ce mamele au nominalizat-o, iar în timp ce aceasta îți făcea bagajele a purtat o discuție codificată cu Maria, discuție care a fost surprinsă de camerele video.

Maria a rugat-o pe Ruxi să-i trimită o scrisoare prin care să o anunțe dacă este sau nu cazul să pună „Stop joc” în competiție, după ce află informații despre Liviu și despre părera părinților ei.

Ruxi a intrat în diect la Mireasa, în ediția de luni și a mărturisit că maria nu are motive de îngrijorare. În ceea ce privește viața ei persoanlă, Ruxi a dezvăluit că Liviu, bărbatul față de care și-a dat seama că are sentimente puternice este plecat momentan, iar acum ea este cea car eîl așteaptă.

Ce a făcut Ruxi de când a ieșit din casa Mireasa

„Am citit câte un pic din fiecare grup, mă documentez, vă urmăresc. Îmi place să vă privesc de la TV. Momentan Maria nu ar trebui să se îngrijoreze, momentan vede lucrurile din partea lui Liviu așa cum sunt. Liviu nu este așa criticat afară. Maria nu are de ce să-și facă griji.

Întrebată ce se întâmplă cu relația dintre ea și Liviu, bărbatul la care s-a gândit tot timpul în timp ce era în casa Mireasa, Ruxi a răspuns:

„Liviu al meu… carma lucrează și face lucrurile să ne împartă. Cum eu am fost plecată, acum a plecat și el. Deci momentan eu îl aștept acum”.

Concurentul Liviu din casa Mireasa a încercat să explice motivul pentru care observă că Maria are nevoie de confirmări:

„Are nevoie de confirmări de afară. Probabil aici nu a reușit să mă cunoască așa bine într-un timp așa scurt. În ultimul timp nu ne-am mai certat, am fost bine și cred că vom rămâne așa”, a spus Liviu.

Ce spunea Ruxi când a intrat în casa Mireasa

”Am avut o singură relație, de 1 an și jumătate. Părinții nu m-au lăsat să am iubit până la 18 ani. Sunt zodia Scorpion și oamenii spun că sunt arogantă. Îmi place să mă simt independentă. La 21 de ani, părinții mi-au oferit tot ce am.”, a spus Ruxi.

”Dacă găsesc persoana potrivită, o să fac pasul. Există și un top. Mi-a plăcut numele lui Liviu și la Marian pentru că a zis că nu va mai intra nicio fată mai frumoasă decât Andreea. Mama m-a susținut să vin la Mireasa, tata nu. Sunt Scorpion și cred că o să fac față în casa Mireasa.”, a mai explicat ea.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 8 mai 2021... Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x