Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are doamna Victoria despre despărțirea lui Ionuț de Romina

Doamna Victoria a intrat în direct și a vorbit despre despărțirea dintre Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3, care a avut loc în emisiunea live.

colaj de imagini cu doamna victoria, ionut si romina de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Victoria a intrat în direct și a vorbit despre despărțirea dintre Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3, care a avut loc în emisiunea live | Antena 1

Aceasta consideră că Ionuț este vinovat pentru faptul că a decis, la nervi, să se despartă de cea care îi era logodnică de doar trei zile.

”A fost o decizie luată la nervi. Se văd tensiunile. Nu pot să spun că a greșit Romina. Ionuț a făcut o greșeală. Când ai nelămuriri în cuplu trebuie să stai de vorbă. Nu mi s-a părut ok să ajungi la despărțire de la niște vorbe spune în vânt. Putea să-i spună că nu-i place, știau ce să lase de la ei.”, a spus doamna Victoria.

De ce s-au despărțit Ionuț și Romina la trei zile de la logodnă

În emisia live de astăzi, 12 iulie 2021, Ionuț a spus că Romina este apropiată de unele persoane și că nu-i convine acest lucru. El a reamintit că doamna Ioana l-a vorbit pe la spate de mai multe ori și că partenera sa preferă compania acesteia.

”M-am supărat. În primul rând, i-am spus Rominei să stea mai departe de unele persoane. Mi-a zis Blaze că Romina i-a dat lui Blaze carne cu furculița. Trebuie să avem o limită. Ea, în emisiune, a zis că e surprinsă că îi spun eu ce să facă. Cumva, pe ea nu o interesează ce zic eu, face ce vrea. Ceea ce nu face nicio fată de aici, ea face. Nu m-a deranjat până nu mi-a zis Blaze. Doar Romina are astfel de glume.”, a spus Ionuț, care a plecat de lângă iubita sa.

La scurt timp după ce au avut o discuție pe terasă, Ionuț și Romina au revenit în emisia live. Atunci, băiatul a declarat că s-a despărțit de logodnica sa.

”Acum vreau să fie definitiv. Nu se întâmpla prea ușor (n.r. să renunțe la logodnă). Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație, s-au repetat. Înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Am mai spus, oricât țin la cineva, dacă văd ceva grav...”, a spus el.

Fosta logodnică a lui Ionuț a afirmat că nu se aștepta la acesta decizie, venită parcă de nicăieri.

”Nu mă așteptam.”, a spus Romina, care a reiterat că-i va respecta decizia.

Mireasa 2021, sezon 3. Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce sim... Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are Alexandra, sora lui Alin, despre noua relație cu tânăra Cosmina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x