Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții au profitat de roast și s-au atacat subtil

Cuplurile de la Mireasa sezon 3 și-au făcut roast între ele. Glumele acide au stârnit hohote de râs, dar și deranjul unora dintre concurenți.

Cuplurile de la Mireasa sezon 3 și-au făcut roast între ele. Glumele acide au stârnit hohote de râs, dar și deranjul unora dintre concurenți

Antena 1

Alina s-a supărat din cauza unei glume făcute de Izabela și Blaze. Nici Marian și Andreea nu au gustat pe de-a-ntregul momentele gândite de colegii de competiție. În rest, s-au auzit hohote de râs și toată lumea s-a simțit bine.

În urma concursului, Blaze și Izabela au câștigat un premiu special, care constă într-un mic dejun pe care-l pot lua chiar dacă ușile casei Mireasa sunt închise.

Pe locul 3 s-au clasat Ana și Bogdan, care au făcut roast-ul cuplului Liviu și Maria. Cei doi comedianți au decis să le acorde Andreei și lui Marian cel de-al doilea loc. Astfel, Liviu și Maria au fost desemnați câștigători și vor avea ocazia să iasă în oraș.

Clasamentul la roast-ul de la petrecere:

Blaze și Iza, premiu special;

Locul 1 - Liviu și Maria;

Locul 2 - Andreea și Marian;

Locul 3 - Ana și Bogdan.

Ionuț s-a supărat în urma roast-ului de la Mireasa

În urmă cu câteva zile, Ionuț a refuzat să participe la activitate și a vrut să plece din casa Mireasa din motivul că se simte presat să ia parte la jocuri.

”Dacă nu e în regulă ceea ce fac aici, vreau să plec. Nu mi s-a spus de la bun început. Mi s-a spus, atunci când am intrat în casă, că nu o să fiu obligat să fac... Dacă voiam, mergeam la emisiunea iUmor. Eu am venit aici ca să-mi găsesc jumătatea, nu că sunt artist sau nu știu ce. Am venit aici să cunoaștem fetele, nu să demonstrăm că am talent.”, a spus Ionuț.

Băiatul s-a arătat nemulțumit de faptul că Simona Gherghe l-a rugat să fie responsabil și să participe la task-uri, la fel ca ceilalți colegi ai săi.

După ce și-a expus părerea, Ionuț a mers în casa băieților, unde a început să-și facă bagajele. Lângă el era și mama sa, care încerca să-l liniștească, în vreme ce Romina stătea supărată pe canapea. În cele din urmă, iubita l-a făcut să se răzgândească.

Ultimele știri