Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții au profitat de roast și s-au atacat subtil

Cuplurile de la Mireasa sezon 3 și-au făcut roast între ele. Glumele acide au stârnit hohote de râs, dar și deranjul unora dintre concurenți.

colaj cu tinerii de la mireasa cand isi fac roast Galerie
Cuplurile de la Mireasa sezon 3 și-au făcut roast între ele. Glumele acide au stârnit hohote de râs, dar și deranjul unora dintre concurenți | Antena 1

Alina s-a supărat din cauza unei glume făcute de Izabela și Blaze. Nici Marian și Andreea nu au gustat pe de-a-ntregul momentele gândite de colegii de competiție. În rest, s-au auzit hohote de râs și toată lumea s-a simțit bine.

În urma concursului, Blaze și Izabela au câștigat un premiu special, care constă într-un mic dejun pe care-l pot lua chiar dacă ușile casei Mireasa sunt închise.

Pe locul 3 s-au clasat Ana și Bogdan, care au făcut roast-ul cuplului Liviu și Maria. Cei doi comedianți au decis să le acorde Andreei și lui Marian cel de-al doilea loc. Astfel, Liviu și Maria au fost desemnați câștigători și vor avea ocazia să iasă în oraș.

Clasamentul la roast-ul de la petrecere:

Blaze și Iza, premiu special;

Locul 1 - Liviu și Maria;

Locul 2 - Andreea și Marian;

Locul 3 - Ana și Bogdan.

Ionuț s-a supărat în urma roast-ului de la Mireasa

În urmă cu câteva zile, Ionuț a refuzat să participe la activitate și a vrut să plece din casa Mireasa din motivul că se simte presat să ia parte la jocuri.

”Dacă nu e în regulă ceea ce fac aici, vreau să plec. Nu mi s-a spus de la bun început. Mi s-a spus, atunci când am intrat în casă, că nu o să fiu obligat să fac... Dacă voiam, mergeam la emisiunea iUmor. Eu am venit aici ca să-mi găsesc jumătatea, nu că sunt artist sau nu știu ce. Am venit aici să cunoaștem fetele, nu să demonstrăm că am talent.”, a spus Ionuț.

Băiatul s-a arătat nemulțumit de faptul că Simona Gherghe l-a rugat să fie responsabil și să participe la task-uri, la fel ca ceilalți colegi ai săi.

După ce și-a expus părerea, Ionuț a mers în casa băieților, unde a început să-și facă bagajele. Lângă el era și mama sa, care încerca să-l liniștească, în vreme ce Romina stătea supărată pe canapea. În cele din urmă, iubita l-a făcut să se răzgândească.

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela, în lacrimi în emisiunea live. De ce nu l-a mai ținut pe Blaze de mână... Mireasa 2021, sezon 3. Costinela a intrat în direct și a avut un schimb dur de replici cu Ionuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x