Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Conflict în casă din cauza unor poze. De ce a intrat Izabela în camera lui Liviu

Izabela s-a furișat în camera lui Liviu și i-a furat câteva poze, fapt care a generat un conflict în casa Mireasa.

Colaj cu Izabela, Liviu și Blaze Galerie
Izabala a sustras niște poze din camera lui Liviu | Antena 1

Înainte de a forma un cuplu cu Blaze, Izabela a avut un flirt și câteva sărutiri cu Liviu, cel care acum formează un cuplu cu Maria. Liviu a primit poze din partea susținătorilor, de pe vremea când era „în cunoaștere” cu Izabela, iar tânăra a decis că vrea să intre în posesia lor.

După ce Liviu a primit fotografii cu Izabela, iubita lui Blaze a cerut să le vadă, însă maria s-a împotrivit, spunând că vrea să le arunce.

Dacă nu a primit pozele, Izabela a decis să-și facă singură dreptate și s-a furișat în camera lui Liviu, pentru a fura pozele cu ea.

„I-am zis atunci lui Liviu că vreau și eu pozele să le văd. Și Mariei nu i-a convenit, dar eu am vrut să le văd, că sunt poze cu mine”, și-a explicat Izabela gestul.

Totuși, Liviu i s-a plâns lui Blaze că iubita lui nu a luat doar pozele cu ea, ci i-a luat tot teancul de poze, afirmație negată de Izabela:

„Le-a luat și pe alea cu mine și cu ea. A luat tot. Și pe alea cu mine și cu ea. Le-a luat Iza, nu le-a ascuns. Nu am nicio treabă cu Izabela. Îmi pare rău că mi-a luat toate pozele. Tot teancul”, a spus Liviu.

Ce a discutat Izabela cu Blaze despre pozele sustrase sin camera lui Liviu

Ulterior, Izabela a avut o discuție aprinsă cu iubitul ei:

„Era poză cu mine doar. El a zis că vrea să le dea demult, dar Maria a zis că vrea să le taie cu foarfeca. Am greșit că am intrat în camera lui Liviu fără să cer voie, dar stau să mă cert cu tine din cauza lui Liviu, pe bune?”, l-a întrebat Izabela pe iubitul ei Blaze.

„Nu vreau să-i mai dau importanță lui Liviu. M-am săturat să-l atace pe Blaze”, a explicat Izabela, într-o discuție cu fetele.

Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații aduse lui Liviu. O presupusă fostă iubită a făcut mărturisiri despre trecutul amoros... Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații grave la adresa lui Liviu. Cum explică tânărul afirmațiile presupusei foste iubite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x