Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina regretă că a ajutat-o pe Adelina: Trăgeai de om

Adelina a organizat o întâlnire cu Alin, ajutată fiind de Cosmina. Ultima credea că este vorba despre o simplă întrevedere și a fost deranjată de tot ce s-a întâmplat în sala de cinema.

colaj de imagini cu alin, adelina si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina a organizat o întâlnire cu Alin, ajutată fiind de Cosmina. Ultima credea că este vorba despre o simplă întrevedere și a fost deranjată de tot ce s-a întâmplat în sala de cinema | Antena 1

Tânăra afirmă că nu știa faptul că Adelina a organizat o cerere de logodnă și s-a arătat dezamăgită de faptul că a ajutat-o.

Ajunsă în casa Mireasa, ea a asigurat-o pe doamna Daniela că nu se va îndepărta de Alin și nici nu va renunța la prietenia lor.

Mama băiatului a avertizat-o că Adelina nu va permite acest lucru, din cauză că este foarte geloasă. Cu toate acestea, Cosmina e hotărâtă să nu o lase să intervină în relația lor.

În emisia live, iubita lui Alin a avertizat-o că ar prefera să o cunoască și să nu mai afirme lucruri de acest gen.

”Nu am cum să am o părere bună. Mi s-a părut că trăgeai de om. Nu încerc să influențez nimic. Eu o să vorbesc, dacă tot sunt în emisiune.”, a spus Cosmina.

De cealaltă parte, Alin a susținut că: ”Nu sunt în apele mele. O să fiu, îmi revin.”

Ce s-a întâmplat în sala de cinema, unde Adelina a organizat cererea de logodnă

Alin știa că va ieși în oraș cu Cosmina, să vadă un film. Când au ajuns în sală, pe ecran au început să ruleze imagini cu el și Adelina.

”Așa a început povestea noastră.”, s-a auzit vocea Adelinei imediat. Cu lacrimi în ochi, Alin a privit videoclipul și a ascultat declarație de dragoste ce răsuna în întreaga sală de cinema.

La scurt timp, în încăpere a apărut iubita sa, îmbrăcată într-o rochie de gală.

”Îți dorești să fim din nou împreună în casă? Avem o nouă șansă. Vrei să fii logodnicul tău? Îți promit că totul va fi cum îți dorești. E doar o logodnă. Dacă vom simți să ne căsătorim, o vom face. Nu vreau afară, nu mai pot să stau departe de tine. Vreau să fiu lângă tine. Nu mai pot să stau afară, mă consumă. E doar o logodnă, atât, te rog. Vreau să merg cu tine în casă, am venit cu toate bagajele după mine.

Nu mai pot să mai aștept încă trei săptămâni. Nu știi cât de greu mi-a fost. Nu te văd mereu și când te văd, te văd într-o ipostază nașpa. Nu-mi face asta, te rog. Timpul petrecut departe ne-a demonstrat că luptăm pentru relația asta. Vreau să fiu acum. Am vrut de multe ori să renunț, dar u am făcut-o. Îți bați joc, cum poți să-ți bați joc de sentimentele mele? Dacă într-adevăr simți ceva pentru mine, spune ”DA”.”, l-a implorat fosta concurentă de la Mireasa sezon 3.

Alin a refuzat să se logodească cu Adelina, spre dezamăgirea ei.

Mireasa 2021, sezon 3. La insistențele Rominei, Ionuț și-a desfăcut bagajele și a rămas în competiție... Mireasa 2021, sezon 3. Imaginile greu de privit cu Adelina și Daniela. Conflictul soacră-noră a escaladat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x