Mireasa 2021, sezon 3. Costinela și o vecină a lui Ionuț, acuzații la adresa lui și a mamei Victoria

Costinela, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3, și o vecină a lui Ionuț fac acuzații la adresa lui și a mamei Victoria.

Costinela, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3, și o vecină a lui Ionuț fac acuzații la adresa lui și a mamei Victoria

Antena 1

Fosta iubită a lui Ionuț a afirmat că acesta se gândea la Marele Premiu și că ar fi făcut cuplu cu oricare fată ca să-l obțină.

”Iza nu și-a luat rămas bun la plecare. La fel doamna Victoria și Ionuț, ei i s-a făcut subit rău. Lucrurile de genul nu le accept. Doamnei Victoria i se făcea mereu rău când eram prin preajmă. Și dacă ar fi fost Ionuț ok, relația noastră nu ar fi mers. Am crezut că Ionuț este un băiat liniștit... la vârsta asta eu caut. La mare nu s-a întâmplat nimic pentru că eu nu mă grăbesc. Nici într-o relația nu am vrut să intru repede, vreau să știu cum este persoana.

Citește și: Izabela a plâns în miez de noapte lângă patul lui Blaze. De ce nu l-a mai ținut pe iubitul său de mână, în live

La mare, Ionuț bătea apropouri și vorbea de clasament. Dacă Romina nu intra, relația tot se termina. Ea a grăbit lucrurile, pe o parte îi mulțumesc cumva. Ionuț, dacă nu intra Romina, mă cerea și eu nu aș fi acceptat pentru că nu mă căsătoresc pentru o sumă de bani sau niște jocuri.”, a spus Costinela într-un live pe contul său de Facebook.

La auzul acuzațiilor, doamna Victoria a spus că nu este supărată, însă o deranjează cele afirmate:”Supărată nu sunt, nu mi-a căzut bine ce a spus. Fiecare ar trebui să se uite în oglindă.”

Ce spune Ionuț despre acuzațiile Costinelei

”Am discutat despre clasament și aici, asta înseamnă că mă gândeam la premiu? Am avut fete aici, puteam să fac cuplu dacă voiam, la câteva săptămâni. Alina a făcut primul pas spre mine când m-a ales atunci. Mama s-a supărat pentru că a zis că sunt alt om afară.

Asta demonstrează de ce Costinela nu și-a găsit pe cineva până la vârsta asta. Nu a intrat nimeni pentru ea aici. De ce a spus niște lucruri despre mine care nu sunt adevărate? De ce nu a spus că sunt alt om afară când ne-am întors de la mare?”, a explicat Ionuț.

Doamna Victoria nu s-a oprit la declarația anterioară și a taxat-o pe Costinela.

”N-am știut că trebuie să îi dau explicații Costinelei. În calitate de ce? După ce a fost fata săptămânii, Costinela mi-a zis că grupul Leoaicele nu-l vor pe Ionuț cu altă fată în afară de ea.”, a mai adăugat ea.

Ionuț și doamna Victoria, luați în vizor de o vecină

O doamnă, care s-a recomandat Mariana și care ar fi vecina lui Ionuț și a doamnei Victoria, le-a adus acuzații grave. Ea a afirmat că băiatul a fost întreținut de fosta iubită, Alina.

”Nu sunt afară când Sunt cineva de la tine din sat, tu știi foarte bine. Câți bani i-ați mâncat Alinei? Sunt niște oameni care vor bani de la femei. El e un trântor. Victoria, ai spus că ai lucrat 13 ani în Italia. Ai lucrat 2 luni în Italia și ai pus-o pe Alina în locul tău. I-ai mâncat banii, nu-și permitea să bea o sticlă de suc. O singură dată s-a tuns și a certat-o că a cheltuit banii. M-a enervat că Victoria se bagă în cuplul Adelina-Alin. I-ați făcut probleme lui Alina.

De ce nu spune că a despărțit-o pe Raluca de soțul ei? De ce ai spus că nu vrei să te mai căsătorești cu Alina când a zis că nu îți mai trimite bani? V-ați dus la emisiune ca să își facă firmă de taxiuri. Ai venit să mai găsești o proastă ca Alina, să îi mai mănânci banii”, a turuit ea.

Ionuț s-a apărat spunând că acuzațiile sunt false:”Mi-a trimis bani, mergea 4-5 luni în Italia, schimba locul cu mama. Nici mie nu-mi convine să mă acuze de lucruri neadevărate.”

Scoasă din minți de cele auzite, doamna Victoria a spus: ”Dacă aflu cine ești, o să ai problem. Mariana, stai calma, nu mă consum de ce spui tu. Ferească Dumnezeu ai probleme la cap. ”

Ultimele știri