Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 1 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Mireasa 2021, sezon 3

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 1 mai 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată cu 56,7% doamna Mari.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată, cu 29,96%, Maria

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 1 mai 2021, cu 34,04% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț, în aplauzele tuturor din studio.

Pe locul al doilea cu 31,27% este Liviu. Pe locul al treilea cu 17,68% este Blaze.

Pe ultimul loc este Alin, cel care ar fi putut părăsi competiția, dar a fost salvat de Ionuț.

Ce nominalizări au făcut fetele

Alina l-a nominalizat pe Ionuț la fel și Maria. Ana Maria l-a nominalizat tot pe Ionuț pentru a pleca acasă! Ruxi a fost în acelați asentiment cu fetele și l-a nominalizat tot pe Ionuț, dar Andreea a votat diferit: Bogdan.

Izabela l-a votat pe Ionuț spre eliminare, iar Costinela spune că acasă ar trebui să plece Ionuț.

"Respect decizia fetelor. Nu aș vrea să plece alt băiat care are un cuplu aici", a spus Ionuț.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan s-a răzgândit în privința Alinei: ”Nu ne potrivim”... Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație la Mireasa. Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat, dar a fost salvat...
Ultimele știri
x