Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De ce Izabela a lipsit din Gala de sâmbătă, 19 iunie

Izabela de la Mireasa sezon 3 nu a fost prezentă în emisiunea de sâmbătă, 19 iunie 2021.

colaj de imagini cu izabela de la mireasa sezon 3 Galerie
Izabela de la Mireasa sezon 3 nu a fost prezentă în emisiunea de sâmbătă, 19 iunie 2021 | Antena 1

Tânăra are probleme la un ochi, astfel că în aceste momente se află la medic. În emisiunea de ieri, Izabela a purtat o pereche de ochelari după ce ochiul i s-a umflat peste noapte.

”Mă bat fetele în somn”, a glumit ea, când Simona Gherghe a întrebat-o de ce a ales să poarte acel accesoriu.

Probleme de sănătate pentru Izabela de la Mireasa sezon 3

În urmă cu câteva zile, târziu în noapte, Izabela a făcut două crize de epilepsie: una mai ușoară, alta mai puternică, iar ceea ce s-a întâmplat le-a speriat groaznic pe fete. Un echipaj de urgență a ajuns în casa Mireasa pentru a-i acorda primul ajutor.

Imaginile cu puternic impact emoțional au fost blurate pentru a nu o arăta pe Izabela în timpul crizelor. Fetele au asistat speriate și au încercat să o ajute așa cum au știut, însă fata nu dădea niciun răspuns.

Medicii au fost chemați și a doua zi dis-de-dimineață pentru că starea brunetei se înrăutățise. După ce s-a întors de la spital, Izabela a spus că i-a fost descoperit un menangiom. Concurenta crede că aceste crize din cauza acestei afecțiuni.

Blaze s-a supărat pe Izabela pentru că nu a renunțat la fumat

La scurt timp după acel episod, Izabela și Blaze s-au certat din cauza unor mici neînțelegeri. Atunci, fata a fumat și iubitul său s-a arătat deranjat că și-a încălcat promisiunea.

Izabela s-a supărat că Blaze a lăsat-o singură în cameră, motiv pentru care a mers și a fumat.

Blaze renunțase la fumat pentru a o susține, însă Iza s-a lăsat condusă de nervi. După ce a fost să fumeze pe terasă, ea s-a întors în bucătărie, unde i-a cerut iertare lui Blaze.

El nu a realizat inițial ce a făcut Izabela, însă imediat ce a aflat, nu a putut să-și ascundă tristețea.

”Nu știu de ce ești supărată. Nu te-am lăsat singură. Nu știu ce ai cu mine, nu am făcut nimic. Nu ești nebună, zi ce ai făcut. Acum mă lași singur aici?”, a spus Blaze.

El s-a dus după ea și tânăra i-a făcut o mărturisire: ”Am fumat pentru că eram nervoasă. Da, știu, ești dezamăgit de mine. Cred că ar trebui să rămâi tu aici Blaze, să găsești o persoană care nu te dezamăgește, care nu e bolnavă. Ți-am mai spus că eu nu te merit. Eu nu am crezut că țigara îți face rău.”

”Nu este vorba despre asta, e despre cuvânt. Eu nu sunt dezamăgit.”, a spus și Blaze.

Mireasa 2021, sezon 3. Conflict între Adelina și Cosmina. Iubita lui Alin e geloasă... Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții care au imunitate în Gala din 19 iunie. Cine intră la nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x