Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De ce nu s-a bucurat Bogdan când a aflat că Anamaria nu a fost eliminată

Anamaria a fost pe punctul de a părăsi competiția Mireasa. În cadrul sondajului, publicul emisiunii a decis că ea trebuie să fie concurenta eliminată pe 12 iunie 2021.

colaj de imagini cu anamaria si bogdan de la mireasa sezon 3 Galerie
Anamaria a fost pe punctul de a părăsi competiția Mireasa în gala din 14 iunie 2021 | Antena 1

Cu toate acestea, Anamaria a fost salvată tot de către public, căci ea s-a clasat pe locul 2 în preferințele publicului. Astfel, concurenta eliminată a fost Costinela, care s-a aflat pe ultimul loc în clasament.

Cu toate că iubita sa a fost salvată, Bogdan nu a avut nicio reacție când a auzit vestea. El a rămas trist, privind pierdut, lucru care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor emisiunii Mireasa sezon 3.

În cadrul emisiunii din 14 iunie 2021, băiatul a explicat că s-a pierdut din momentul în care Simona Gherghe a afirmat că Anamaria a fost votată în proporție de peste 50 să fie eliminată din show-ul matrimonial. De aceea, el nu a mai înțeles nimic când moderatoarea a spus că Anamaria se află între cele trei fete cu imunitate.

Mama Anamariei a sunat în live

Mama Anamariei a sunat în live după materialul cu fiica sa și Bogdan, în care cei doi vorbeau despre viitorul în afara casei.

”Iartă-mă, știu că nu o să-mi ajungă o viață întreagă. Ne bucurăm pentru voi. Bogdan, am un mesaj de la sora ta pentru tine, ținem legătura de când era Ana îndrăgostită. O mărităm pe Ana, ea e hotărâtă. Nu îți face probleme, Bogdan, are grijă Ana de bani.”, a glumit aceasta.

Anamaria și Bogdan, cină romantică

Bogdan a dorit să-i facă o surpriză iubitei sale așa că a plănuit, cu ajutorul băieților și a doamnei Ioana, o cină romantică pe terasă. Anamaria a fost trezită în miez de noapte și dusă acolo unde era așteptată de alesul ei.

Cei doi s-au distrat și au mâncat împreună. ”Ești îndrăgostit?”, l-a tachinat Anamaria pe Bogdan când a observat că a pus prea multă sare în mâncare.

”M-am îndrăgostit înainte să-ți gust din mâncare. Ăsta e un plus”, i-a mai spus Anamaria.

Primul ”Te iubesc” în relația Anamaria- Bogdan

La o lună de la începutul relației lor, Ana l-a așteptat pe Bogdan să sărbătorească momentul important din viața lor. Cei doi au decis să formeze un cuplu pe data de 11 mai 2021, iar de atunci au trăit clipe minunate.

Bogdan a fost copleșit de gesturile iubitei sale, iar punctul culminant a fost când a primit un cadou special.

Ana i-a oferit un ceas gravat cu data la care au decis să-și împrtășească dragostea și cu mesajul "Doi nebuni și o iubire". Bogdan a fost profund impresionat de gestul Anei și aproape că nu a știut cum să reacționeze.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a spus Costinela despre Ionuț și relația lor, după eliminare. Fata a rămas cu un gust amar... Mireasa 2021, sezon 3. Radu și apariția Claudiei Pavel au creat gelozii în cuplul Maria- Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x