Mireasa 2021, sezon 3. De ce Romina nu voia să-și sune familia. A plâns când a vorbit cu mătușa ei

Romina de la Mireasa sezon 3 a evitat să ia legătura cu familia sa încă de la intrarea în competiție. La insistențele lui Ionuț, fata și-a sunat rudele.

Romina de la Mireasa sezon 3 a evitat să ia legătura cu familia sa încă de la intrarea în competiție. La insistențele lui Ionuț, fata și-a sunat rudele

Antena 1

Ionuț a deschis acest subiect în timpul unei pauze de publicitate. Acesta a subliniat faptul că i se pare ciudat că iubita lui nu vrea să vorbească cu cei dragi.

”Eu nu vreau să o sune (n.r. pe bunica). Înțelege-mă și pe mine”, a spus Romina.

”Mi se pare ciudat. Eu sunt curios de ce ții așa tare să nu ții legătura cu ea. E ceva destul de ciudat din moment ce tu nu vrei... Mă interesează asta pentru binele tău și al familiei tale, să știe unde ești.”, a replicat Ionuț.

Ce a vorbit Romina cu mătușa ei

După emisiune, Romina a ascultat sfatul partenerului său și a sunat acasă. A răspuns mătușa, care s-a bucurat să o audă pe fată.

”Te-ai îndreptat foarte repede. Asta e foarte bine. Am văzut cererea, totul e ok.”, a spus mătușa Rominei.

Tânăra a început să plângă și i-a spus acesteia că le simte lipsa.

”Îmi e dor de voi. Voiam să o liniștesc pe bunica. El își face griji pentru bunica.”, a zis Romina.

De ce nu voia Romina, de fapt, să sune acasă

”Eu am avut un conflict cu mătușa, cu familie, în ziua de Paște. Am plâns foarte mult. De fiecare dată când sunam să vin în vizită, existau mereu proteste. În momentul ăla am început să plâns foarte tare, le-am zis că nu le pasă de mine. Mi-am închis telefonul, apoi i-am sunat. M-a durut că nu făceau sărbătorile cu mine. Bunica e genul de persoană care nu vrea să apară.”, a explicat Romina.

Ultimele știri