Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela a început să plângă în direct după afirmațiile Cosminei

Cosmina a reușit să o emoționeze pe doamna Daniela, în emisia live Mireasa din 28 iulie 2021. Mama lui Alin a lăcrimat când a auzit cuvintele frumoase pe care logodnica fiului său le-a spus la adresa ei.

colaj de imagini cu doamna daniela si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Cosmina a reușit să o emoționeze pe doamna Daniela, în emisia live Mireasa din 28 iulie 2021 | Antena 1

La doar o zi după cererea în logodnă, din emisiunea live, Cosmina a ținut să puncteze faptul că familia lui Alin i-a fost mai aproape decât propriile rude. Ea a precizat că tatăl lui Alin și sora acestuia au susținut-o pe tot parcursul emisiunii, lucru pe care cei dragi nu au făcut-o.

Cosmina crede că părinții ei nu se simt confortabil și de aceea au stat departe de televiziune. Logodnica lui Alin nu a uitat-o nici pe doamna Daniela, cea cu care a avut câteva contre de-a lungul timpului.

Ea a precizat că, de la intrarea în competiție, doamna Daniela s-a comportat cu ea de parcă ar fi fost fiica sa și că foarte des sare în ajutorul tuturor fetelor.

Cuvintele fetei au emoționat-o pe mama lui Alin, care nu și-a mai reținut lacrimile.

Alin și Cosmina s-au logodit după două săptămâni de relație

Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live din 27 iulie 2021. Cei doi au făcut marele pas, după ce Alexandra, sora băiatului, a trimis un inel.

Concurenții de la Mireasa sezon 3 au complotat pentru surpriza lui Alin. La rugămintea Simonei Gherghe, aceștia au mers să ia tortul de la susținători, însă în bucătărie se afla și buchetul enorm, de trandafiri albi, pe care băiatul îl pregătise pentru iubita sa.

După ce i-a dat florile de la susținători, Alin i-a înmânat buchetul și a sărutat-o pe Cosmina. După aceea, s-a așezat în genunchi și i-a cerut mâna. ”Vai, nu te cred”, i-a spus ea.

”Chiar dacă ne cunoștem de puțin timp, știi că îmi doresc foarte tare să fiu alături de tine pentru o perioadă lungă de timp, dacă nu pentru toată viața. Am început să țin mult la tine, într-o perioadă foarte scurtă. Am foarte mari emoții, respiră. Vrei să fii logodnica mea?”, i-a spus el emoționat.

Fata a acceptat și s-au sărutat cu foc. ”Doamne, nu ești normal, ești nebun. Și dacă era să mă aștept, nu mă așteptam să fie în emisiune.”, a spus Cosmina.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live, de aniversarea fetei... Mireasa 2021, sezon 3. Fetele au fost la proba pentru rochia de mireasă. Ce ținute au ales pentru Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x