Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela, noi atacuri la adresa Adelinei. Alin s-a văzut nevoit să vorbească cu mama lui

Doamna Daniela a intervenit în discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților în privința task-ului de a-și schimba casele.

Doamna Daniela a intervenit în discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților în privința task-ului de a-și schimba casele

Antena 1

Aflată pe scări, lângă Alina, doamna Daniela s-a răstit la Adelina. Mama lui Alin credea că iubita fiului său este geloasă pe Alina, cea care ar fi trebuit să doarmă în același dormitor cu concurentul și Costinela.

Adelina s-a supărat și a început să plângă atunci când a auzit că doamna Daniela îi ține partea Alinei. Partenerul său a vrut să o consoleze, dar fata a considerat că și el este de partea ”rivalei”.

”Știi că nu i-au apărarea nimănui.”, i-a spus Alin iubitei sale.

La scurt timp, Alin s-a dus și a vorbit cu doamna Daniela, însă nu a reușit să afle lucruri de care era nemulțumită mama sa.

Doamna Daniela, nouă replică acidă la adresa Adelinei

În emisia live de sâmbătă, doamna Daniela a fost din nou acidă la adresa viitoarei sale nunori. Și de această dată, aceasta a apărat-o pe Alina și i-a replicat Adelinei să nu ”mai bată din picior”.

Ce părere au concurenții despre conflictul pornit de Alina

Alin a afirmat că Alina este cea care a greșit față de restul concurenților.

”Consider că Alina a greșit. Toți au decis să facă sacrificii, să meargă în altă casă.”, a spus Alin după difuzarea materialului.

”A fost o negociere între Alina și Radu. Radu voia să vină, ea să se ducă dincolo. Ca să îi lăsăm pe ceilalți, între ei a fost”, a intervenit și doamna Ioana.

Pusă la zid de ceilalți, Alina a încercat să se apere: ”Eu am spus din start că nu vreau să mă mut. Ca de obicei, nimeni nu mă bagă în seamă”.

De cealaltă parte, Radu a afirmat că nu mai dorește să o cunoască pe Alina. ”Știu ce vreau de la o femeie. De genul ăsta de femeie mă feresc”, a zis el.

Ultimele știri