Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela, noi atacuri la adresa Adelinei. Alin s-a văzut nevoit să vorbească cu mama lui

Doamna Daniela a intervenit în discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților în privința task-ului de a-și schimba casele.

colaj de imagini cu daniela, adelina si alin Galerie
Doamna Daniela a intervenit în discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților în privința task-ului de a-și schimba casele | Antena 1

Aflată pe scări, lângă Alina, doamna Daniela s-a răstit la Adelina. Mama lui Alin credea că iubita fiului său este geloasă pe Alina, cea care ar fi trebuit să doarmă în același dormitor cu concurentul și Costinela.

Adelina s-a supărat și a început să plângă atunci când a auzit că doamna Daniela îi ține partea Alinei. Partenerul său a vrut să o consoleze, dar fata a considerat că și el este de partea ”rivalei”.

”Știi că nu i-au apărarea nimănui.”, i-a spus Alin iubitei sale.

La scurt timp, Alin s-a dus și a vorbit cu doamna Daniela, însă nu a reușit să afle lucruri de care era nemulțumită mama sa.

Doamna Daniela, nouă replică acidă la adresa Adelinei

În emisia live de sâmbătă, doamna Daniela a fost din nou acidă la adresa viitoarei sale nunori. Și de această dată, aceasta a apărat-o pe Alina și i-a replicat Adelinei să nu ”mai bată din picior”.

Ce părere au concurenții despre conflictul pornit de Alina

Alin a afirmat că Alina este cea care a greșit față de restul concurenților.

”Consider că Alina a greșit. Toți au decis să facă sacrificii, să meargă în altă casă.”, a spus Alin după difuzarea materialului.

”A fost o negociere între Alina și Radu. Radu voia să vină, ea să se ducă dincolo. Ca să îi lăsăm pe ceilalți, între ei a fost”, a intervenit și doamna Ioana.

Pusă la zid de ceilalți, Alina a încercat să se apere: ”Eu am spus din start că nu vreau să mă mut. Ca de obicei, nimeni nu mă bagă în seamă”.

De cealaltă parte, Radu a afirmat că nu mai dorește să o cunoască pe Alina. ”Știu ce vreau de la o femeie. De genul ăsta de femeie mă feresc”, a zis el.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 22 mai... Mireasa 2021, sezon 3. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare în Gala din 22 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x