Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Malvina a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte

Doamna Malvina de la Mireasa sezon 3 a intrat în direct, prin telefon, în emisia live din 7 iulie 2021.

colaj de imagini cu marian si malvina de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Malvina de la Mireasa sezon 3 a intrat în direct, prin telefon, în emisia live din 7 iulie 2021 | Antena 1

Mătușa lui Marian a sunat după ce a fost difuzat un material cu Andreea și iubitul său, când se certau.

”Mă uit la cei frumoși și tineri că nu mai au răbdare. Sunt bine, mulțumesc. Mă pregătesc pentru atletism. Încă nu știu, sunt abia 24 de ore de la intervenție. A fost un succes. Să aibă mai multă răbdare că dacă ar fi unde sunt eu, și-ar da seama că e mai bine acolo. Să-și adune forțele și să fie mai toleranți unul cu celălalt. Îmi e dor de toți colegii de grupă”, a spus doamna Malvina.

Doamna Malvina nu se mai află în casa Mireasa sezon 3 de sâmbătă. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale și trebuie să rămână câteva zile pentru a se recupera. După aceea, se va întoarce alături de ceilalți concurenți.

Doamna Malvina îl însoțește în show-ul matrimonial pe nepotul său, Marian, însă este și ”mama adoptivă” a lui Blaze.

Cine este Marian de la Mireasa sezon 3

Marian Pavel a intrat în competiție dornic să își găsescă o soție și este dispus să ofere totul pe tavă pentru o viață fericită.

La o fată se uită prima oară la trăsături, să fie frumoasă și "corpolentă". E pregătit să se căsătorească cu o fată care să fie înțelegătoare. Își dorește acest lucru din cauza meseriei lui care implică multe deplasări, fane, dar vrea să fie o femeie deșteaptă.

Își dorește mult să găsească o viitoare soție, mai ales pentru că „e momentul”. Potrivit tradiției, la el în zonă, la vârsta asta e deja bătrân, trebuia să fie însurat. Are totul, casă, mașină, doar mireasa îi lipsește.

La intrarea în competiție, Marian a povestit prin ce dramă a trecut în urmă cu ceva timp, când a fost pe aproape să își piardă abilitățile de a cânta la instrument.

Cântărețul de muzică populară a avut un accident în urmă cu ceva timp la deget, lucru care i-a afectat capacitatea de a mai cânta. Artistul a fost nevoit să facă mari eforturi pentru a învăța să cânte cu cealaltă mână, pentru a nu pierde tot ce construiese până în acel moment al vieții lui.

Iubitul Andreei a căzut într-o depresie din cauza faptului că și-ar putea pierde talentul, însă voința interioară nu l-a lăsat: "M-am ambiționat atât de tare și acum pot să cânt invers".

Mireasa 2021, sezon 3. Alin a sunat-o pe Adelina, dar fata nu a răspuns. Care a fost mesajul lui de despărțire... Mireasa 2021, sezon 3. Cum explică Alin și Cosmina ce se întâmplă între ei după despărțirea de Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x