Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Mari a ales sa plece din emisiune, deși a fost votată Mama Săptămânii. Ce l-a îndemnat pe Liviu

La finalul emisiunii, doamna Mari a anunțat că vrea să se retragă din casă, însă Liviu mai are o șansă să rămână în emisiunea Mireasa! Cu toate acestea, doamna Mari l-a îndemnat să facă altceva!

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Mari a ales sa plece din emisiune, deși a fost votată Mama Săptămânii. Ce l-a îndemnat pe Liviu Galerie
Doamna Mari a ales sa plece din emisiune, deși a fost votată Mama Săptămânii. Ce l-a îndemnat pe Liviu

Doamna Marinela și-a călcat pe suflet pentru a fi alături fiului ei, însă simte că presiunea din emisiune este prea mare pentru ea: "E o problemă de acomodare la mine".

Deși a fost desemnată Mama Săptămânii, doamna Mari a ales să părăsească emisiunea Mireasa.

Doamna Mari a fost dată peste cap cu o seară înainte, de o întâmplare între fiul său și Blaze, dar care s-a rezolvat imediat, ba chiar cei doi băieți s-au îmbrățișat: "M-a speriat momentul acela", spune doamna Mari.

Decizia doamnei Mari îi poate afecta parcursul lui Liviu în competiție. Acesta va rămâne în continuare în casa Mireasa doar dacă telespectatorii vor vota să rămână.

Însă doamna Mari i-a spus acestuia să plece împreună cu ea acasă: "Eu îl rog să vină cu mine acasă", a spus doamna Mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu, convins că vrea să se căsătorească

Liviu e foarte convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Ipostaza în care puțini se așteptau să-i vadă pe Bianca și Mihai. Cum au apărut cei doi și în ce relații se află...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x