Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Fetele au fost la proba pentru rochia de mireasă. Ce ținute au ales pentru Finală

Fetele de la Mireasa sezon 3 și-au ales rochiile de mireasă. La atelierul Mariei Marinescu, tinerele au trecut prin emoții unice.

colaj de imagini cu ftele de la mireasa care poarta rochii Galerie
Fetele de la Mireasa sezon 3 și-au ales rochiile de mireasă. La atelierul Mariei Marinescu, tinerele au trecut prin emoții unice | Antena 1

Prima care și-a ales rochia a fost Andreea, care și-a dorit o rochie de prințesă. ”Vreau să fie și decoltată puțin. Am probat trei rochii, a treia a fost. Îmi place mult de tot. Abia aștept să mă vadă Marian cu ea”, a spus tânăra.

A urmat Maria, care s-a emoționat până la lacrimi când s-a văzut îmbrăcată cu rochia perfectă.

”Rochiile au fost superbe. A mea e albă, cu detalii prețioase. Am simțit că mi se înmoaie picioarele și că leșin. Nu știu cum o să reacționeze Liviu.”, a spus Maria, care nu s-a putut abține să nu verse lacrimi.

Gândul Anamariei a zburat la mama sa atunci când și-a ales rochia de mireasă.

”Am fost foarte emoționată. Nu-mi vine să cred că mă mărit. Cu siguranța mama o să plângă când o să mă vadă. Abia aștept să mă vadă și Bogdan.”, a afirmat Anamaria.

Izabela nu s-a lăsat convinsă ușor. Concurenta a vrut o rochie care să se potrivească cu sacoul lui Blaze.

”Cu un nou în gât, cu fluturi în stomac. Nu am mai probat rochii până acum.”, a spus Izabela.

Alina a plâns la proba rochiilor de mireasă

Alina și Cosmina au mers cu celelalte fete să-și aleagă o rochie pentru Finala Mireasa sezon 3 de duminică, 1 august 2021.

După ce viitoarele mirese au probat rochiile, tânăra nu a putut să-și ascundă dezamăgirea provocată de faptul că nu și-a întâlnit alesul.

”Sunt ok... Azi, pur și simplu, am avut o stare proastă de dimineață. M-am întristat pentru că nu am găsit rochia potrivită.”, a spus Alina.

”Eram... vedeam fetele că probau lucruri, pentru faptul că eu nu am găsit o rochie, care să-mi placă, m-am întristat. E și tristețea că nu s-a împlinit visul meu. Nu mă întristasem că nu purtam rochia de mireasă, m-am obișnuit cu gândul. Pur și simplu, voiam să arăt bine la Finală, deși nu sunt mireasă.”, a adăugat Alina în emisia live.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela a început să plângă în direct după afirmațiile Cosminei... Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina au sărbătorit logodna la hotel. S-au bucurat de o noapte împreună, departe de cam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x