Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Imaginile greu de privit cu Adelina și Daniela. Conflictul soacră-noră a escaladat

Adelina și doamna Daniela s-au certat foarte rău după revenirea fetei în competiția Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu adelina, daniela si alin cand se cearta la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina și doamna Daniela s-au certat foarte rău după revenirea fetei în competiția Mireasa sezon 3 | Antena 1

La puțin timp după ce Adelina a intrat în casa Mireasa, doamna Daniela și Alin au început să se certe. Curând au urmat replici dure între mama și iubita concurentului.

”La cum arată situația, mă îndoiesc că va fi bine. Nu înțeleg de ce sunt atât de antipatică. Chiar mă simt prost. Nu am venit cu gândul să mă cert.”, spunea Adelina la câteva minute după ce a revenit în casa Mireasa.

Doamna Daniela, de neînduplecat după revenirea Adelinei

Doamna Daniela a folosit un limbaj dur la adresa Adelinei, enervată fiind de apropierea acesteia de fiul său.

”Pe mine m-ai pierdut și pe familia ta. Am auzit că ai chemat-o. Lasă, familie nu mai găsești. Aveai vreo cinci copii cu ea, aveai avere? Pentru un bărbat, să mă milogesc în fața unei întregi lumi? Nu râde ca prostu, nu vezi cât te-a prostit. Nu pune mâna pe mine, îmi faci scârbă. Nu mă provoca să țip, Alin potolește-te. Ai decăzut în fața tuturor.”, i-a spus doamna Daniela fiului.

Adelina a intervenit și i-a specificat că numele ei nu este ”mimoză”. Asta a scos-o din minți pe doamna Daniela: ”Vrei război? Nu te vreau lângă el. De ce ai intrat? Știai că așa o să fie. Nu mă calmez, râsul tău ironic m-a făcut mai nervoasă. De ce m-ai adus, mă, la Mireasa? Nu vreau să stau cu băiatul meu. Nu te suport. Trebuie să intri cu forța în familia noastră? Nu te vreau lângă ea, să fie clar. Ți-am zis, nu o chema că mai mult mă enervezi. În 10 zile o să fie război. Mama ta nu te vede că te umilești pentru un bărbat? De ce m-ai luat aici cu tine dacă vorbele mele nu contează?”.

Nici Adelina nu a tăcut, lucru care a enervat-o și mai mult pe mama iubitului său.

”Nu comandați dumneavoastră pe viața mea. Nu aveți suflet, nici bun simț, nici nimic. Dați dovadă că nu aveți sentimente pentru nimeni. Doamne, ferească Dumnezeu. Ce ați vrea să vă fac? Am venit să vă pup și m-ați ignorat. Nu aveți bun simț. Nu mi-ați greșit cu nimic.”, a venit și replica Adelinei.

Ce crede Alin despre revenirea Adelinei

Alin se bucură pentru că are ocazia să petreacă timp cu Adelina, dar prefera să nu intre în competiția Mireasa pentru a evita scandalurile cu mama lui.

”Cred că era mai bine ca Adelina să rămână afară. Știam că vor fi certuri. Mi-am dorit-o aici, dar analizând situația, afara era mai bine să stăm împreună. Poate se înțelegeau mai bine”, a zis Alin.

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina regretă că a ajutat-o pe Adelina: Trăgeai de om... Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea au câștigat o excursie la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x