Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, declarație de dragoste pentru Romina. Ce a spus de față cu toată lumea

Ionuț de la Mireasa sezon 3 pare împlinit alături de Romina, noua concurentă care i-a devenit, într-un timp scurt, iubită.

colaj de imagini cu romina si ionut de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț de la Mireasa sezon 3 pare împlinit alături de Romina, noua concurentă care i-a devenit, într-un timp scurt, iubită | Antena 1

Cei doi sunt foarte apropiați și cu greu se dezlipesc unul de altul. Chiar dacă relația cu Romina vine la scurt timp după despărțirea de Costinela, Ionuț pare foarte încântat de iubita pe care a descoperit-o în persoana Rominei.

După difuzarea materialului în care cei doi erau foarte tandri, el a afirmat că o place mult pe aleasa lui: ”Simt nevoia să fiu tot timpul lângă ea”.

Ionuț a adăugat că se gândește la Romina și când este în casa băieților, acolo unde se întreabă cum ar fi dacă ar putea să facă mai multe lucruri împreună.

Mai multe detalii în materialul video atașat mai sus.

Ionuț și Romina au format un cuplu la câteva zile după despărțirea de Costinela

Deși s-a despărțit de Costinela în urmă cu câteva zile, iar Romina a intrat recent în casă, cei doi formează deja un cuplu. Simona Gherghe i-a întrebat azi în emisia live despre relația lor, iar amândoi au confirmat că se plac foarte mult.

Romina a vorbit cu fetele și le-a spus că deși a auzit de la mulți din casă că se grăbește, ea a venit hotărâtă să formeze un cuplu cu Ionuț și a făcut ceea ce a simțit. Îi place mult atunci când o ia in brațe, când o alintă și când îi spune mamei sale că este perfectă.

De cealaltă parte, băieții sunt convinși că apropierea dintre ei este făcută cu pași repezi, dar apreciază la ea că a intrat extrem de hotărâtă în casă. A știut ce vrea și ce își dorește de la viață și a acționat în consecință.

Ionuț este extrem de atent cu noua concurentă și spune și el că a fost foarte rapidă apropierea dintre ei, că s-a simțit rușinat față de Costinela, dar că s-a lăsat purtat de val.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela, discuție tensionată după ce fata și-a încălcat promisiunea... Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu, discuție despre sfârșitul unei iubiri netrăite. Fata crede că este gelos pe Emil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x