Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ioana, mama Mariei, intervine după dezvăluirile făcute de mama vitregă a lui Liviu

Familia Mariei intervine în scandalul provocat de trecutul controversat al lui Liviu, iubitul fetei de la Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu liviu si maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Familia Mariei intervine în scandalul provocat de trecutul controversat al lui Liviu, iubitul fetei de la Mireasa sezon 3 | Antena 1

Fosta soție a lui Liviu și tatăl ei au afirmat faptul că băiatul ar fi fost violent și infidel. Potrivit fostului socru, Claudia l-a iubit mult și de aceea nu a putut să-l părăsească.

De cealaltă parte, Mariana Olteanu, mama vitregă a lui Liviu a afirmat faptul că partenera fiului lor era damă de companie, iar concurentul știa acest lucru.

Cu toate acestea, Liviu a declarat că el nu știa cu ce se ocupă, tot ce i-ar fi spus fosta soție era că pleacă la lucru în Spania la frații lui.

Ce a afirmat soția lui Liviu despre căsnicia lui

La Antena Stars, Claudia, fosta soție a lui Liviu a avut un avertisment pentru Maria și a afirmat câteva lucruri despre concurentul de la Mireasa sezon 3.

”După ce ne-am căsătorit a început să-și dea arama pe față. Sincer să vă spun... eu... le doresc relație lungă, dar e treaba lor ce vor face de acum înainte. Eu oricum nu văd nimic în chestia asta. Ușor, ușor se vor afla foarte multe lucruri. Nu de la mine, de la prietenii lui, că are mulți ”prieteni-dușmani”.

O să vadă (n.r. Maria) când o să iasă din casă. O să se ducă undeva unde el nu a făcut nimic toată viața lui. De la mama lui, de la mine, de la ăla, de la ăla. Asta se va întâmpla. El nu a mișcat un pai în viața lui... Avea bani doar din cântări și pe ăia îi lua, pe ăia îi păpa.”, a spus fosta soție a lui Liviu la Antena Stars.

Ea a afirmat că s-a recăsătorit și că nu are copii, dar este însărcinată într-o lună.

Ce spune mama Mariei despre trecutul lui Liviu

Mama Mariei pare foarte afectată de trecutul lui Liviu și își dorește ca fiica sa să părăsească competiția Mireasa sezon 3.

”Vă rog frumos să o eliminați, să meargă fata mea acasă. Eu îmi doresc din tot sufletul să o voteze, să meargă fata mea acasă. Nu vreau să stea un minut lângă o persoană cum e Liviu. Vă rog frumos, nu mai vreau să aud de persoana asta. Nu mai vreau să se căsătorească. Fata mea nu știe nimic din ce se întâmplă. El a ascuns tot.

El dacă era un băiat sincer, cum i-a spus și fata mea tot adevărul, trebuia să îi explice și ei. (...) Poate să creadă cine ce-o vrea, eu îmi vreau copilul acasă. Dacă Maria află toată realitatea, nici ea nu mai vrea să-l mai vadă pe Liviu niciodată.”, a spus Ioana, mama Mariei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu, luat deoparte de Simona Gherghe pentru a lămuri trecutul... Mireasa 2021, sezon 3. Fosta soție a lui Liviu, primele declarații despre trecutul lor amoros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x