Mireasa 2021, sezon 3. Izabela a fost cerută în căsătorie de Blaze. Momentul a fost unul emoționant

Blaze și Izabela l-au logodit într-un cadru de vis, gândit de concurentul de la Mireasa sezon 3.

Blaze și Izabela l-au logodit într-un cadru de vis, gândit de concurentul de la Mireasa sezon 3

Antena 1

Izabela și-a dorit să-l surprindă pe iubitul său și a complotat cu producția. Tânăra și iubitul său au mers la masaj, unde Blaze s-a relaxat.

Când Iza a mers să se schimbe, a găsit un cadou de la partenerul său: o rochie de ocazie, cu un mesaj alături. Concurenta de la Mireasa sezon 3 a ținut cont de instrucțiunile din bilet și a avut parte de o surpriză uriașă.

Într-un cadru de vis, o aștepta Blaze, care se pregătea să o ceară în căsătorie.

”Ești jumătatea mea nebună, ai tot ce vreau, frumoasă, drăguță, de treabă. Regina mea. Pot să întreb din tot sufletul, vrei să fii soția mea? Am încredere în tine 100%. Prima oară când am dat 100% încredere și ți-am dat-o ție.”, a spus Blaze.

Citește și: Cuplurile logodite și-au împărțit dormitoarele din casa băieților

Doamna Malvina s-a bucurat mult pentru cei doi tineri: ”Mă bucur pentru ei. Le doresc toată fericirea din lume. Cred că se potrivesc și se completează de minune”.

După difuzarea materialului, Blaze a spus că nu a mai cerut pe nimeni în căsătorie.

”E prima dată când cer pe cineva în căsătorie. Nu scapi de mine. Îmi place tot la ea, cel mai mult că e un suflet... nu știu să explic asta. Când zâmbește și se uită la mine cu privirea aia.”, a spus Blaze când Simona Gherghe l-a întrebat ce îi place cel mai mult la Izabela.

Ultimele știri