Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Jocul Adevăr și Provocare a pornit discuții între fete și băieții. Înțepături între Ionuț și Andreea

Ușile s-au deschis, iar băieții au avut ocazia să petreacă timp cu fetele. Cu toții s-au jucat Adevărat și Provocare, dar și Ghicește persoana.

colaj de imagini cu concurentii de la mireasa sezon 3 cand joaca adevar si provocare Galerie
Ușile s-au deschis, iar băieții au avut ocazia să petreacă timp cu fetele | Antena 1

Concurenții s-au ajutat de aceste jocuri pentru a pune întrebările la care doreau cu ardoare răspunsuri. Unii dintre băieți au vrut să știe dacă Izabela are pe cineva în gând, un băiat pe care îl place mai mult decât pe restul, iar fata a dat un răspuns afirmativ.

Alți concurenți au dorit să știe ce simte Ionuț pentru Andreea. Imediat, au urmat câteva înțepături între cei doi, cu toate că în urmă cu doar câteva zile, Ionuț era hotărât să-i acorde fetei toată atenția lui.

Citește și: Motivele din spatele nominalizărilor făcute de mame în Gala din 20 martie 2021

Acum, băiatul a explicat că s-a interpretat greșit afirmația lui conform căreia nicio altă fată nu l-a mai făcut să simtă ce a reușit Andreea.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a decurs întâlnirea dintre Andreea și Ionuț

Deși Andreea a declarat că vrea să mai cunoască și alți băieți, Ionuț a declarat că o așteaptă și îi acceptă decizia.

Curând cei doi au avut ocazia să se întâlnească, iar Andreea a fost extrem de îndrăzneață la întâlnire. Ionuț, fiind mai timid din fire, a fost un pic reținut. După date, el a afirmat că nu vrea să cunoască pe nimeni altcineva.

Citește și: Valentin a sărit gardul, încălcând regulamentul. Ce sancțiuni au primit concurenții

Întrebați de Simona Gherghe despre ce au simțit în timpul întâlnirii, Andreea s-a declarat puțin nemulțumită de faptul că băiatul nu a foat deloc atent la nevoile ei. Ionuț a declarat că el simte o chimie cu Andreea și că o dorește alături de el.

Andreea și Ionuț și-au aruncat priviri și în platoul emisiunii, dar primii pași către o relație trebuie să îi facă doar ei.

Mireasa 2021, sezon 3. Motivele din spatele nominalizărilor făcute de mame în Gala din 20 martie 2021... Mireasa 2021, sezon 3. Care este adevăratul motiv pentru care Izabela a plâns după ce a auzit cum a descris-o Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x