Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. La o zi după logodna cu Romina, Ionuț a spus că vrea să plece din competiție

Ionuț a supărat-o pe Romina de la Mireasa sezon 3 după ce a spus că vrea să plece din competiție.

colaj de imagini cu romina si ionut cand vorbesc Galerie
Ionuț a supărat-o pe Romina de la Mireasa sezon 3 după ce a spus că vrea să plece din competiție | Antena 1

Discuția lor a avut loc după ce mamele au discutat despre preferințele lui culinare, material difuzat în Gala din 10 iulie 2021. Tânărul a fost foarte deranjat, în special de cele spuse de doamna Ioana, și a concluzionat că s-a săturat.

Ionuț și-a exprimat dorința de a părăsi competiția, lucru pe care nu este prima dată când și-l dorește. Romina, iubita lui, s-a supărat când a auzit că Ionuț vrea să plece după ce s-au logodit.

Citește și: Ionuț și Romina s-au despărțit la doar câteva zile de la logodnă

”Dacă ai să pleci și o să mă lași, o să vezi. Mi-ai pus un inel pe deget, rămâi cu mine. Lângă mine trebuie să poți.”, a spus Romina.

Replica lui Ionuț nu a întârziat să apară, spre dezamăgirea alesei lui: ”Fac o chestie, atât cât pot și cât consider că merge. Când nu mai merge, gata, s-a pus capac la tot. Noi suntem ok.”

După difuzarea materialului, Ionuț a spus că Romina este apropiată de unele persoane și că nu-i convine acest lucru. El a reamintit că doamna Ioana l-a vorbit pe la spate de mai multe ori.

”Nu a fost o dată și nu înțeleg de ce. Dacă eu respect pe cineva, de ce se vorbește”, a spus Ionuț făcând referire la doamna Ioana.

”Eu vreau ca Romina să aleagă ce vreau eu. Vreau să aleagă din persoanele care cred eu că ar fi în măsură să spună anumite sfaturi. Eu vreau să țină cont de ceea ce spun eu”, a mai adăugat Ionuț.

Iubita concurentului s-a arătat uimită de cele auzite.

Romina și Ionuț trec prin momente grele

La ceva timp după aceste discuții, Romina și Ionuț s-au așezat pe locuri diferite. Băiatul a explicat că e deranjat de atitudinea iubitei și că a făcut un gest deplasat față de Blaze.

”M-am supărat. În primul rând, i-am spus Rominei să stea mai departe de unele persoane. Mi-a zis Blaze că Romina i-a dat lui Blaze carne cu furculița. Trebuie să avem o limită. Ea, în emisiune, a zis că e surprinsă că îi spun eu ce să facă. Cumva, pe ea nu o interesează ce zic eu, face ce vrea. Ceea ce nu face nicio fată de aici, ea face. Nu m-a deranjat până nu mi-a zis Blaze. Doar Romina are astfel de glume.”, a spus Ionuț, care a plecat de lângă iubita sa.

”Sunt gesturi care nu sunt ok. Nicio fată nu face așa”, a spus și Izabela.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Cum a decurs cererea în căsătorie organizată de Ionuț de la Mireasa sezon 3

Fiul doamnei Victoria a făcut-o pe Romina să creadă faptul că a obținut o ieșire în afara casei Mireasa după ce a câștigat o competiție între băieți.

Fata a fost foarte fericită când a văzut că iubitul ei a ieșit victorios și s-a bucurat din plin de întâlnirea lor. Date-ul a avut loc pe lacul Snagov, iar mare i-a fost mirarea Rominei când partenerul ei s-a așezat în genunchi.

Ionuț s-a emoționat foarte tare și cu greu și-a reținut lacrimile. Emoțiile au fost atât de mari încât a trebuit să facă un efort pentru a pune marea întrebare.

”Vrei să fii logodnica mea?”, a întrebat Ionuț. ”Nu... nu pot să te refuz. Da”, a răspuns Romina.

”Ai reușit să mă faci să te iubesc într-o perioadă atât de scurtă. Îmi doresc să fiu în orice clipă lângă tine și să ne iubim tot mai mult”, i-a mărturisit băiatul.

Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca, gesturi tandre într-o fotografie. Cum arată... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au despărțit la doar câteva zile de la logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x