Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mama Izabelei intervine după neînțelegerile fiicei cu iubitul Blaze. A taxat o mamă

Mama Izabelei de la Mireasa sezon 3 a vrut să intre în direct după ce fata și Blaze s-au certat. Tensiunile dintre ei au adus lacrimi pe obrajii fiicei sale.

colaj cu izabela, blaze si anamaria de la mireasa sezon 3 Galerie
Mama Izabelei de la Mireasa sezon 3 a vrut să intre în direct după ce fata și Blaze s-au certat

Izabela le-a spus fetelor că a rămas în competiție pentru Blaze și că nu se aștepta să întâmpine probleme. Ea a readus în discuție nemulțumirile la adresa iubitului său și anume că atitudinea lui îi face pe alții să-l compătimească. De asemenea, ea a mai menționat că nu este drept să fie mereu cea vinovată din relația lor, căci amândoi greșesc.

Ce le-a spus mama Izabelei celor doi

Izabela și Blaze au primit sfaturi din partea mamei fetei, care a avut o rugăminte pentru cei doi tineri. Ea nu a ratat ocazia și a taxat-o pe doamna Malvina, despre care a zis că o atacă pe Izabela.

”Orice ai avea pe suflet, vorbește deschis cu ea. Iza este un om normal. Doamnei Malvina vreau să-i aduc aminte că l-a adoptat pe Blaze și a pus-o la zid pe Izabela.”, a afirmat ea.

De la ce a început problemele între Izabela și Blaze

Recent, Izabela și Blaze s-au certat din cauza unor neînțelegeri provocate de glumele pe care Marian le-a exclus din roast-ul făcut la petrecere.

Izabela a auzit discuția dintre Blaze și Bogdan, în care băieții spuneau că Marian a renunțat la câteva glume făcute la adresa ei.

Pentru că Blaze nu a vrut să dezvolte, Iza s-a supărat și totul a degenerat într-o ceartă. Ea i-a reproșat că o pune într-o lumină proastă și că el iese mereu cu fața curată.

Și în emisiunea live, după difuzarea materialului, Izabela a început să plângă și nu l-a mai ținut pe Blaze de mână.

”Gluma aia era în seara de iUmor. Au fost multe glume la adresa mea, nu m-am supărat. Trebuie să fii absurd să te superi. Nu înțeleg de ce nu a vrut să-mi zică. Am avut o zi proastă, am visat urât. Nu-mi place să dezvolt subiectul de 7500 de ori.”, a spus Izabela în lacrimi.

Ea a adăugat că nu înțelege de ce Blaze s-a ferit de ea și nu i-a spus despre ce erau glumele lui Marian.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin, nemulțumit de modul în care reintrarea Adelinei îl afectează... Mireasa 2021, sezon 3. De ce domna Malvina lipsește din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x