Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. De ce au întrebat-o fanii dacă s-a operat

Maria de la Mireasa sezon 3 a postat o imagine care o arată foarte schimbată. Fosta câștigătoare pare că și-a operat nasul și sânii, iar susținătorii ei nu au ezitat să o întrebe dacă a apelat la ajutorul medicilor pentru a avea un trup fără cusur.

colaj de imagini cu maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Maria de la Mireasa sezon 3 a postat o imagine care o arată foarte schimbată. Fosta câștigătoare pare că și-a operat nasul și sânii, iar susținătorii ei nu au ezitat să o întrebe dacă a apelat la ajutorul medicilor pentru a avea un trup fără cusur | Antena 1

Maria de la Mireasa sezon 3 este una dintre cele mai atrăgătoare și apreciate concurente din istoria show-ului matrimonial.

Aceasta s-a căsătorit cu Liviu Olteanu în Finala Mireasa, însă lucrurile nu au mers între ei. Legal, cei doi continuă să fie împreună, însă nu mai țin legătura.

Cum s-a pozat Maria de la Mireasa sezon 3 după schimbările făcute

Maria de la Mireasa sezon 3 a postat, pe Instagram, o fotografie care o arată într-o rochie neagră și decoltată. Tânăra a lipsit de pe rețeaua socială în ultimele săptămâni, când a fost în Turcia pentru a se opera, așa cum cred fanii.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și Ion s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun. Cât de fericiți sunt cei doi

În imaginea publicată, este vizibil faptul că fosta concurentă și-a augumentat sânii, dar și la nivelul feței se observa câteva schimbări. Deși a primit mai multe întrebări de la susținători, ea nu a răspuns la curiozitățile lor. Rămâne de văzut dacă va aborda vreodată subiectul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Vă mulțumesc tuturor!😘🤗 Vă pup și vă doresc numai bine”, a scris Maria în comentarii, după ce a primit o mulțime de complimente.

Cine este Maria, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3

Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani. Concurenta spunea, la începutul sezonului 3, că se consideră o femeie pretențioasă.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria la intrarea în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Ea spunea că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii. Despre viitorul soț spunea că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu excludea nici șatenii.

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și Ion s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun. Cât de fericiți sunt cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, întrebat dacă o mai iubește pe Maria Roman. Răspunsul le-a dat speranță fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x