Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea, acuzați de falsitate. Liviu crede că cei doi vor să se căsătorească pentru premiu

Liviu și Ionuț de la Mireasa sezon 3 se încurajează unul pe altul să se căsătorească în Finală. Iubitul Mariei crede că iubirea trebuie să câștige și că perechea Marian-Andreea se va cununa doar pentru premiu.

colaj de imagini cu marian, andreea, maria si liviu de la mireasa sezon 3 Galerie
Liviu și Ionuț de la Mireasa sezon 3 se încurajează unul pe altul să se căsătorească în Finală. Iubitul Mariei crede că iubirea trebuie să câștige și că perechea Marian-Andreea se va cununa doar pentru premiu | Antena 1

Retrași pentru a face exerciții, Liviu și Ionuț au discutat despre marele premiu și strategiile pe care le-ar avea celelalte perechi.

”Nu vreau să mă căsătoresc pentru premiu. Văd prefăcătorii din partea altora... unii nu cred că o să rămână împreună și o s-o facă pentru premiu. Chiar vreau ceva, vreau o viață cu ea. Depinde de noi cum ne vom înțelege”, i-a spus Liviu lui Ionuț.

Iubitul Rominei a afirmat că nu se va căsători, însă Liviu l-a încurajat și i-a spus că preferă să câștige el în defavoarea celorlalte perechi.

Replici dure după difuzarea materialului

Marian s-a amuzat de acuzațiile pe care i le-a adus Liviu, lucru care a deranjat-o pe Maria. Fata a afirmat că acesta ar ține mâinile întinse pentru a lua premiul, moment în care Andreea a izbucnit.

”Ți-a plăcut la Marian în videoclip. Acum dai în el. Zici că ești prietenă cu el și după...”, a afirmat Andreea.

”Mi s-a părut amuzant că spunea întruna eu sau tu. De asta am râs.”, a explicat Marian.

Liviu crede că Marian și Andreea se prefac

Întrebat cine crede că este perechea care nu are sentimente și plănuiește să se cunune doar pentru a câștiga Marele Premiu Mireasa, Liviu i-a numit pe Marian și Andreea.

”Cine s-a abținut toată emisiunea asta. E o fază cu Marian și Andreea, când se uitau nervoși unii la alții. Puteau să spună ceva. Nu mai e niciun cuplu care se abține. Să nu uităm declarația Andreei că nu se va căsători aici, ca să nu fie efectul de turmă”, a zis Liviu, care crede că Marian și Andreea se prefac.

”Cea mai mare problemă a lui (n.r. Liviu) în emisiunea asta sunt eu”, a adăugat Marian.

Când are loc Finala Mireasa sezon 3

Marea Finală Mireasa sezon 3 va avea loc pe data de 1 august 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul pe data de 1 iulie 2021.

"Este un sezon care a avut un parcurs extraordinar. Cei care vor să-și unească destinele o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august", a afirmat atunci Simona Gherghe.

Care este marele premiu oferit în Finala sezonului 2 de la Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 17 iulie... Mireasa 2021, sezon 3. Cum și unde s-au pozat Ionuț și Romina după ce au fost eliminați din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x