Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Liviu "s-au jucat" cu lovituri, Andreea a aruncat vorbe dure înspre Liviu: Păi ăsta e om, ptiu!?

Un antrenament în sala de sport din casa Mireasa avea să devină o joacă cu lovituri din parea lui Liviu către Marian. Deși cei doi susțin că "s-au jucat puțin" Andreea a răbufnit când a auzit povestea de la iubitul său. Simona Gherghe nu s-a putut abține și i-a dat replica Andreei.

Liviu, Andreea, Marian, Simona Gherghe

Mireasa

Marian și Andreea se relaxau, iar în vâltoarea poveștilor, bărbatul i-a zis ubitei sale ce i s-a întâmplat în timp ce se antrena în sala de sport. Deși voia să-i spună că a fost doar o joacă cu mici lovituri, Andreea a izbucnit când a auzit că autorul este Liviu.

Iubitul Mariei a venit la Marian și i-a aplicat o schemă de karate, iar cel din urmă a ripostat rapid. Joaca mai avea puțin și se transforma în ceva mai serios și denedorit, însă au cedat, așa cum Marian a povestit: "Astăzi m-am bătut cu Liviu. A dat mai tare, l-am prins de picior", povește Marian.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț și Romina, o logodnă îndelung așteptată de toți concurenții din casa Mireasa

Andreea l-a sfătuit într-un mod mai dur pe iubitul său să stea de parte de Liviu pentru că l-ar trage în jocurile sale și "ar avea o strategie" pentru care face tot. Supărarea tinerei nu s-a oprit aici, aceasta a aruncat cuvinte dure înspre Liviu, făcând un gest care i-a deranjat mult pe concurenți: "Păi ăsta e om, ptiu!?", întreabă Andreea indignată.

Liviu suține că a fost joacă. Simona Gherghe, replică dură pentru Andreea: "Cine și-ar dori așa ceva acasă?"

Liviu a încercat să explice că s-a jucat cu Marian, însă din povestea lui Marian spusă Andreei nu prea părea joacă, ci o mică altercație: "Dar a dat serios (n.r Liviu)", spune Marian.

Maria și Liviu s-au simțit deranjați de replicile Andreei: " Răutatea ei este exagerată!". Simona Gherghe a ținut să-i dea o replică dură Andreei, întrebând-o prima dată de ce se bagă în discuțiile și în joaca lui Marian și Liviu.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze, în umbră unor decizii importante!

Prezentatoarea TV i-a atras subtil atenția că ar trebui să îl lase pe Marian să facă ce vrea ca mai apoi să nu se întrebe de ce nu îi spune iubitul nimic: "În altă ordine de idei, ca sfat, de ce te bagi Andreea în jocurile lor? Și te mai superi că nu-ți povestește! Ești doamna educatoare? Nu cred că își dorește așa ceva cineva acasă!", a spus Simona Gherghe.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri