Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Liviu "s-au jucat" cu lovituri, Andreea a aruncat vorbe dure înspre Liviu: Păi ăsta e om, ptiu!?

Un antrenament în sala de sport din casa Mireasa avea să devină o joacă cu lovituri din parea lui Liviu către Marian. Deși cei doi susțin că "s-au jucat puțin" Andreea a răbufnit când a auzit povestea de la iubitul său. Simona Gherghe nu s-a putut abține și i-a dat replica Andreei.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Liviu "s-au jucat" cu lovituri, Andreea a aruncat vorbe dure înspre Liviu: Păi ăsta e om, ptiu!? Galerie
Liviu, Andreea, Marian, Simona Gherghe | Mireasa

Marian și Andreea se relaxau, iar în vâltoarea poveștilor, bărbatul i-a zis ubitei sale ce i s-a întâmplat în timp ce se antrena în sala de sport. Deși voia să-i spună că a fost doar o joacă cu mici lovituri, Andreea a izbucnit când a auzit că autorul este Liviu.

Iubitul Mariei a venit la Marian și i-a aplicat o schemă de karate, iar cel din urmă a ripostat rapid. Joaca mai avea puțin și se transforma în ceva mai serios și denedorit, însă au cedat, așa cum Marian a povestit: "Astăzi m-am bătut cu Liviu. A dat mai tare, l-am prins de picior", povește Marian.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț și Romina, o logodnă îndelung așteptată de toți concurenții din casa Mireasa

Andreea l-a sfătuit într-un mod mai dur pe iubitul său să stea de parte de Liviu pentru că l-ar trage în jocurile sale și "ar avea o strategie" pentru care face tot. Supărarea tinerei nu s-a oprit aici, aceasta a aruncat cuvinte dure înspre Liviu, făcând un gest care i-a deranjat mult pe concurenți: "Păi ăsta e om, ptiu!?", întreabă Andreea indignată.

Liviu suține că a fost joacă. Simona Gherghe, replică dură pentru Andreea: "Cine și-ar dori așa ceva acasă?"

Liviu a încercat să explice că s-a jucat cu Marian, însă din povestea lui Marian spusă Andreei nu prea părea joacă, ci o mică altercație: "Dar a dat serios (n.r Liviu)", spune Marian.

Maria și Liviu s-au simțit deranjați de replicile Andreei: " Răutatea ei este exagerată!". Simona Gherghe a ținut să-i dea o replică dură Andreei, întrebând-o prima dată de ce se bagă în discuțiile și în joaca lui Marian și Liviu.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze, în umbră unor decizii importante!

Prezentatoarea TV i-a atras subtil atenția că ar trebui să îl lase pe Marian să facă ce vrea ca mai apoi să nu se întrebe de ce nu îi spune iubitul nimic: "În altă ordine de idei, ca sfat, de ce te bagi Andreea în jocurile lor? Și te mai superi că nu-ți povestește! Ești doamna educatoare? Nu cred că își dorește așa ceva cineva acasă!", a spus Simona Gherghe.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a aflat părerea familiei despre relația sa cu Izabela... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu a primit un mesaj dur de la tatăl său, după ce Doamna Mari i-a cerut să nu se căsătorească ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x