Mireasa 2021, sezon 3. Radu și apariția Claudiei Pavel au creat gelozii în cuplul Maria- Liviu

Maria și Liviu de la Mireasa sezon 3 întâmpină noi probleme în cuplu. De această dată, neînțelegerile au pornit în timpul petrecerii din weekend.

Maria și Liviu întâmpină noi probleme în cuplu. De această dată, neînțelegerile au pornit în timpul petrecerii din weekend

Antena 1

Pentru început, Maria a avut impresia că Liviu s-a supărat pentru că a dansat lângă Radu, cel care reușește să-l facă gelos de fiecare dată când stă în preajma iubitei lui.

Ea a încercat să-l împace, însă curând avea să apară altă problemă. Liviu spune că Maria a fost geloasă pe Claudia Pavel, artista care a animat petrecerea din weekend.

Curând, el s-a retras pe canapea, de unde nu a vrut să se mai ridice. Nici măcar insistențele repetate ale Mariei, care s-a perindat, în mai multe rânduri, pe lângă iubitul ei nu l-a făcut să-și reconsidere decizia.

Succes nu au avut nici Ionuț și Romina, care au încercat să-l îmbuneze pe Liviu. Mai târziu, în aceeași seară, ambii tineri dădeau motive diferite pentru problemele dintre ei.

După difuzarea materialului și câteva explicații din live, Maria și Liviu nu s-au mai ținut de mână, iar Simona Gherghe i-a întrebat dacă mai formează un cuplu.

Inițial, amândoi au ezitat să răspundă, însă fiul doamnei Mari a răspuns ironic că încă sunt împreună.

Maria și Liviu s-au certat și la ultima petrecere

Maria a fost din nou supărată pe Liviu la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi au fost bine doar jumătate din petrecere, iar apoi concurenta s-a retras subit.

Cei doi au discutat în camera fetei. Maria i-a spus că nu vrea o viață așa lângă Liviu și a devenit foarte geloasă. Aceasta i-a spus lui Liviu că "îi este silă" de ceea ce face.

Maria afost deranjată de faptul că Liviu a discutat cu fetele noi. Concurenta a spus că nu este cățelul nimănui. Liviu nu a înțeles ce s-a întâmplat și i-a cerut explicații iubitei sale. Maria l-a întrebat dacă vrea să termine, iar Liviu i-a spus că poate așa ar fi mai bine și poate toată lumea ar fi mai fericită, inclusiv părinții ei.

Ultimele știri