Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație la Mireasa. Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat, dar a fost salvat

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână. Gala din 1 mai 2021 ar fi trebuit să vină cu o eliminare, însă situația s-a răsturnat.

Mireasa 2021, sezon 3.

Gala Mireasa, din 1 mai 2021 nu a adus o serie de eliminări și asta pentru că băiatul de pe ultimul loc a fost salvat!

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă.

Ce băieți au fost nominalizați pentru eliminare în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Alina l-a nominalizat pe Ionuț la fel și Maria. Ana Maria l-a nominalizat tot pe Ionuț pentru a pleca acasă! Ruxi a fost în acelați asentiment cu fetele și l-a nominalizat tot pe Ionuț, dar Andreea a votat diferit: Bogdan.

Izabela l-a votat pe Ionuț spre eliminare, iar Costinela spune că acasă ar rebui să plece Ionuț.

"Respect decizia fetelor. Nu aș vrea să plece alt băiat care are un cuplu aici", a spus Ionuț.

Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 1 mai 2021, cu 34,04% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț, în aplauzele tuturor din studio.

Pe locul al doilea cu 31,27% este Liviu. Pe locul al treilea cu 17,68% este Blaze.

Pe ultimul loc este Alin, cel care ar fi putut părăsi competiția, dar a fost salvat de Ionuț.

Adelina era cu ochii în lacrimi când a aflat că cel pe care îl iubeșt este la un pas să plece din competiție. Adelina și Alin se află în impas. Bărbatul nu mai dorește să mai formeze un cuplu cu Adelina și a declarat în fața băieților că nu o iubește.

Cu doar un sfert de oră înainte de emisia de ieri, Alin își făcea curaj să-i spună Adelinei despre o decizie care urma să le schimbe total ziua amândurora: "Nu sunt fericit deloc. Nu puteam s-o mai continuăm".

"Hai să n-o stricăm înainte de Paște, te rog frumos!", îi spune Adelina.

"N-am vrut să-mi bat joc de tine. Eu vreau ceva de lungă durată. Mi-ar prinde bine un pic de pauză", au fost cuvintele pe care Alin i le-a adresat Adelinei, la scurt timp după ce a fost la un alt date.

Adelina încearcă din răsputeri să îl convingă pe Alin să nu ia această decizie de a se rupe de ea, însă bărbatul pare mai mult decât hotărât: “Nu mă vâd întemeind o familie cu tine!”.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 1 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori... Mireasa 2021, sezon 3. Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan. Ce a deranjat-o cel mai tare...
Ultimele știri
x