Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație la Mireasa. Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat, dar a fost salvat

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână. Gala din 1 mai 2021 ar fi trebuit să vină cu o eliminare, însă situația s-a răsturnat.

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație la Mireasa. Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat, dar a fost salvat Galerie
Mireasa 2021, sezon 3.

Gala Mireasa, din 1 mai 2021 nu a adus o serie de eliminări și asta pentru că băiatul de pe ultimul loc a fost salvat!

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă.

Ce băieți au fost nominalizați pentru eliminare în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Alina l-a nominalizat pe Ionuț la fel și Maria. Ana Maria l-a nominalizat tot pe Ionuț pentru a pleca acasă! Ruxi a fost în acelați asentiment cu fetele și l-a nominalizat tot pe Ionuț, dar Andreea a votat diferit: Bogdan.

Izabela l-a votat pe Ionuț spre eliminare, iar Costinela spune că acasă ar rebui să plece Ionuț.

"Respect decizia fetelor. Nu aș vrea să plece alt băiat care are un cuplu aici", a spus Ionuț.

Ce băiat ar fi trebuit să fie eliminat în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 1 mai 2021, cu 34,04% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț, în aplauzele tuturor din studio.

Pe locul al doilea cu 31,27% este Liviu. Pe locul al treilea cu 17,68% este Blaze.

Pe ultimul loc este Alin, cel care ar fi putut părăsi competiția, dar a fost salvat de Ionuț.

Adelina era cu ochii în lacrimi când a aflat că cel pe care îl iubeșt este la un pas să plece din competiție. Adelina și Alin se află în impas. Bărbatul nu mai dorește să mai formeze un cuplu cu Adelina și a declarat în fața băieților că nu o iubește.

Cu doar un sfert de oră înainte de emisia de ieri, Alin își făcea curaj să-i spună Adelinei despre o decizie care urma să le schimbe total ziua amândurora: "Nu sunt fericit deloc. Nu puteam s-o mai continuăm".

"Hai să n-o stricăm înainte de Paște, te rog frumos!", îi spune Adelina.

"N-am vrut să-mi bat joc de tine. Eu vreau ceva de lungă durată. Mi-ar prinde bine un pic de pauză", au fost cuvintele pe care Alin i le-a adresat Adelinei, la scurt timp după ce a fost la un alt date.

Adelina încearcă din răsputeri să îl convingă pe Alin să nu ia această decizie de a se rupe de ea, însă bărbatul pare mai mult decât hotărât: “Nu mă vâd întemeind o familie cu tine!”.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 1 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori... Mireasa 2021, sezon 3. Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan. Ce a deranjat-o cel mai tare...
Video Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Joi, 21.09.2023, 16:57
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Ai super filme în septembrie în AntenaPLAY  
Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Doamna Anina i-a adus injurii Biei în casa Mireasa, iar în emisia live de pe 21 septembrie 2023 prezentatoarea Simona Gherghe a intervenit pentru a-i atrage atenția mamei lui Robert.

Joi, 21.09.2023, 14:44
Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei. Iată cum a fost surprinsă micuța alături de mama ei.

Joi, 21.09.2023, 13:20
Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Lacrimi și tenisiuni în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. În emisia de pe 20 septembrie 2023, doamna Anina a amai avut niște comentarii la adresa Biei, iar sora concurentei a intrat în direct.

Joi, 21.09.2023, 11:28
Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Andreea și Ionuț, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi publică des imagini împruenă în ipostaze apropiate.

Miercuri, 20.09.2023, 17:46
x