Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Un cadou de la fani a pus-o pe Cosmina în locul Adelinei. Cum s-a simțit fata

Alin de la Mireasa sezon 3 a primit un cadou special din partea fanilor. La fel ca în urmă cu câteva săptămâni, când Adelina se afla în casă, susținătorii i-au trimis lui Alin un puzzle pe care să-l rezolve cu o altă fată. De această dată nu Cosmina, ci Alina.

colaj de imagini cu doamna daniela, alina, alin si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin a primit un cadou special din partea fanilor | Antena 1

Alin s-a conformat și, împreună cu Alina, au rezolvat puzzle-ul în formă de inimioară care avea imprimat o fotografie cu ei.

Cosmina a privit cum cel pe care-l place petrece timp cu ”rivala” sa și Alin consideră că fata a fost geloasă. Cât timp Alin făcea puzzle-ul cu Alina, doamna Daniela a intervenit și a rugat-o pe Cosmina să mulțumească fanilor pentru cadouri.

Cu toate că reacția ei a arătat că e deranjată, fata spune că nu este așa și că înțelege pentru că a mai trecut o dată prin această situație.

Ce spun Alin și Alina despre cadoul primit

”Pe mine m-a amuzat faptul e în formă de inimioară. Remarcasem că nu e pătrat”, a spus Alina. ”Când a prins formă, am văzut că e în formă de inimioară”, a adăugat și Alin în live.

Băieții au spus că nu ar fi procedat ca Alin. Marian chiar a specificat că îl punea pe foc.

După declarațiile din emisia live, a fost difuzat un material în care Cosmina încerca să afle ce simte Alina pentru Alin.

”Nu mă așteptam, când am venit, să am o minimă afinitate pentru cineva. Mie îmi e foarte drag el (n.r. Alin), se vede chestia asta. Dacă nu era într-o relație... eu chiar m-am oprit pe mine. Poate chiar am fost eu nașpa și te-am acuzat pe nedrept. Crezi că am gândit greșit că ai avut apropieri cu Alin?”, i-a spus Cosmina Alinei.

”Ai greșit, eu am respectat că e într-o relație. Apreciez caracterul lui Alin, tu ai spus că am apărut din senin”, a răspuns Alina.

Cosmina și-a cerut scuze pentru că a acuzat-o pe nedrept și a sfătuit-o pe fată să facă pace cu restul casei.

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela crede că Romina îi face ochi dulci lui Blaze și a mustrat-o pe iubita lui Ionuț... Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl Mariei a intrat în direct după certurile fiicei sale cu doamna Mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x