Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Adevărul din spatele deciziei Anei de a nu forma un cuplu cu Marius

După ce s-au sărutat la întâlnire și au petrecut mult timp împreună, Ana și Marius au anunțat în timpul live-ului de ieri că nu formează un cuplu.

Mireasa 2021, sezon 4. Adevărul din spatele deciziei Anei de a nu forma un cuplu cu Marius Galerie
Ana, în casa Mireasa, după ce a primit o scrisoare de la prieteni | Antena 1

Ana a primit ieri în casa Mireasa o scrisoare de la pretendenți. Cei de afară i-au spus Anei că se grăbește foarte tare cu relația pe care și-a făcut-o în casă. După ce a dezvbătut subiectul cu Isidora, Raluca i-a fost și ea confidentă lui Marius.

Adevărul din spatele deciziei Anei de a nu forma un cuplu cu Marius

Ana i-a spus Ralucăi că s-a lăsat dusă de val și cucerită de calitățile fizice ale lui Marius. Concurenta și-a luat inima în dinți și i-a spus lui Marius ce gânduri are.

Fata a spus că trebuie să învețe din greșeli și că îi pare rău de ceea ce i-a spus lui Marius la întâlnire. Băiatul a spus că înțelege și respectă decizia fetei, dar el crede că fata pe care o place a fost influențată foarte mult de ceea ce a citit în scrisoare.

Doamna Eugenia este de acord cu Ana și cu Marius și spune că nu este bine să se grăbească deloc în nicio privință.

Ana și Marius au fost la întâlnire

Ana și Marius s-au plăcut încă din prima clipă, iar acum au dat curs sentimentelor pe care le au. Cei doi au avut o întâlnire, iar Marius a făcut pasul cel mare și a sărutat-o cu patimă pe fata de care este atras.

Marius a spus că Ana este cea care i-a atras atenția încă de la început, i-a spus Anei la întâlnire că vrea să facă pasul cel mare cu ea și că este una dintre cele mai frumoase femei.

Concurentul se simte foarte atras de Ana și a încercat să-i fure un sărut, iar fata a acceptat. Ana a declarat că este și ea foarte încântată de tot ceea ce se întâmplă între ei. Când a intrat în casă, Ana a fost felicitată de celelalte fete, iar mama lui Marius, doamna Eugenia, a fost foarte bucuroasă pentru ei.

Întrebați de Simona Gherghe în direct dacă formează un cuplu, Ana a luat cuvântul și a spus că s-au cam grăbit, i-a luat valul și că momentan nu simte să formeze un cuplu cu nimeni. Cei doi își doresc să se cunoască în continuare, dar nu simt nevoia să declare în fața tuturor că sunt un cuplu.

Ana a spus că mai au nevoie de timp pentru a se cunoaște mai bine.

Gabriela Cristea prezintă Mireasa – Capriciile iubirii, începând de luni, 13 septembrie, la Antena Stars. La ce oră se v... Mireasa 2021, sezon 4. Ela a mers în casa băieților la cină. Cum a decurs întâlnirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x