Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Alex și Ana, ceartă din cauza alcoolului și lui Ion: ”A înnebunit ăla”

Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă, 30 octombrie 2021. La scurt timp, Ion îi spunea lui Marius că fata îl place.

colaj de imagini cu alex, ana, ion si raluca de la mireasa sezon 4 Galerie
Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă, 30 octombrie 2021. La scurt timp, Ion îi spunea lui Marius că fata îl place | Antena 1

”Eu am plecat până la baie, mi s-a făcut foarte rău. I-am spus, pentru binele ei... de asta am încercat să vorbesc cu el. Nu am rămas certați sau ceva.”, a explicat Alex.

Explicația a venit după ce Ana și Alexandru s-au certat din cauză că tânăra consumase prea mult alcool. ”Nu-mi place starea ta”, i-a zis băiatul.

Concurenta a încercat să lămurească lucrurile și l-a luat deoparte. În emisia live, ea a recunoscut că a exagerat.

”Are dreptate. Știam chestia asta. A fost o întâmplare mai puțin fericită. Nu chiar de fiecare sâmbătă seara. Am un mod de a mă exterioriza diferit. De seara respectivă nu am ce să zic. Uneori e dificil, chiar dacă dau impresia că nu mă afectează nimic. Nu-mi place când mă văd așa. Nu o să mă mai pun în situația asta.”, a zis Ana.

Citește și: Ion și Raluca, din nou apropiați: ”Suntem într-o rerecunoaștere”

Ion crede că Ana îl place

”Bă, mă rupeam de gândul ăsta. Ion, Ion, Ion. Cât încercam eu, nu se putea. Așa se uita pe mine. A luat ăla foc. A înnebunit ăla. A mai fost. Și acum, la ultimele două petreceri. La ultima petrecere, eu dansam, ea băuse, nu a mai putut să se abțină și a venit la mine. Mi-am dat seama, după ce a pus mâna pe mine, a zis la mișto să nu mă mai cert cu Alex. A vrut doar să-i dovedească ăleia ceva. Și acum îi țin susținătorii împreună, ca atunci când ai copii și te țin copiii. Uitase de el, stăteam cu el.”, a spus Ion într-o discuție cu Marius.

În emisia live, el a negat că ar fi zis faptul că Ana îl place.

”Nu mai țin minte discuția. Am zis așa pentru amuzamentul meu și al lui Marius. Nu mai știam că am zis așa, știam în mare parte discuția cu Marius.”, a zis Ion.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, despre refuzul Adelinei de a-și lua ”La revedere” de la el și Ana: I-aș fi zis ceva

Alexandru și Ana au fost deranjați de spusele băiatului. ”Eu cred că e doar în capul lui. Am trecut peste certurile noastre, dar peste asta nu trec. Îi credeam altfel pe băieți. Sunt foarte nervos, supărat, în momentul acesta.”, a zis Alex.

”Nu am ce să zic, s-a legat de niște chestii... la fiecare petrecere schimbam vorbe, de față cu Alex. Eu cu Adelina nu am avut nimic de împărțit. Dacă ție, Ion, ți se pare anormal să vorbească fetele cu tine, nici ”bună” nu-ți mai dau”, a spus și Ana.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca, din nou apropiați: ”Suntem într-o rerecunoaștere”... Mireasa 2021, sezon 4. Ion, după ce a spus că Ana s-a dat la el: ”Mi-a fost rușine când am văzut materialul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x