Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce și-au spus Victor și Andrada la despărțire. După acel moment, fata a plâns încontinuu

Victor a fost eliminat după ce telespectatorii au decis că acesta nu își mai are locul în casa Mireasa sezon 4. El a intrat în cursa pentru eliminare din cauza gesturilor deplasate pe care le-a făcut în ultima perioadă.

colaj de imagini cu andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Victor a fost eliminat după ce telespectatorii au decis că acesta nu își mai are locul în casa Mireasa sezon 4. El a intrat în cursa pentru eliminare din cauza gesturilor deplasate pe care le-a făcut în ultima perioadă. | Antena 1

Vestea că Victor este concurentul eliminat de la Mireasa sezon 4 nu a picat deloc bine pentru Andrada. Tânăra a început să plângă imediat după ce a auzit că acesta va merge acasă și cu greu s-a desprins din brațele iubitului.

La plecare ea i-a spus că-l iubește, declarație făcută în premieră. ”Casa e goală. E trist, mă simt singură. Aștept să plec mai repede, nu mai am de ce să rămân. (...) Știam unul de celălalt că ne iubim. Ne-am arătat cât s-a putut, prin toate gesturile.”, a zis Andrada.

Victor, hotărât să continue relația cu Andrada

”Cu siguranță o voi aștepta. Îmi doresc să continui relația cu ea. Momentul în care imaginea mea a avut de suferit, cred că a fost când m-am despărțit de Anca. Ca o reacție de apărare, am simțit și eu să-mi schimb comportamentul. Am făcut lucrurile la veder, nu le-am făcut prin spate. Imaginea mea a continuat să aibă de suferit din lucruri care s-au întâmplat în casă.”, a zis Victor.

La despărțire, Victor i-a promis Andradei că va veni personal pentru a o lua la el, la Brașov. Cei doi și-au spus că se iubesc și s-au despărțit cu tristețe.

Și la petrecere, Andrada a plâns și cu greu a fost calmată de ceilalți. Ba mai mult, nici în emisia live din 15 noiembrie 2021 nu a reușit să-și rețină lacrimile, după ce a urmărit imaginile în care Simona Gherghe anunța că Victor este eliminat.

Doamna Alina i-a transmis că o așteaptă la Brașov și a îmbățișat-o de mai multe ori pe viitoarea sa noră.

Mireasa sezon 3. Gestul făcut de Maria după ce a postat un mesaj îngrijorător despre relația cu Liviu... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina a revenit. Deși a susținut că s-a întors pentru Ionuț, s-a reorientat rapid către Seba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x